Zobrazit přihlášovací formulář

Ještě stále je k mání Maminka s výzvou Chci rodit po svém!

  • Publikováno:
Ještě stále je k mání Maminka s výzvou Chci rodit po svém!

Už jste si koupili únorové číslo časopisu Maminka? Ještě pořád tak můžete učinit. V aktuálním číslě zároveň odstartoval celoroční projekt nazvaný Chci si rodit po svém! Protože každá žena by měla rodit tak, jak a kde se sama rozhodne, pokud má fyziologické těhotenství. Patronkami projektu jsou herečky Marie Doležalová (32) a Aneta Krejčíková (28), se kterými tu najdete velký rozhovor.

 

„Intuice je v mateřství nadevše. Ale uvěřit jí pod tlakem okolí je někdy strašně těžké,“ shodují se herečky a kamarádky Marie Doležalová a Aneta Krejčíková. Jak se po svých zkušenostech s prvním porodem připravují na ten druhý, který je za pár měsíců čeká? A co pro ně konkrétně znamená „rodit si po svém“, tak, jak si samy přejí? To prozradily ve velkém rozhovoru pro Maminku. 

 

„Jsme přesvědčené, že by se každá maminka měla svobodně rozhodnout, jak chce své miminko porodit. A to nejen kvůli tomu, že věříme, že psychika ovlivňuje rychlost a průběh porodu, ale také, že porodem všechno začíná,“ vysvětlila šéfredaktorka Maminky Alice Rossi, která se spolu s herečkami oficiálně připojila k projektu Chci rodit po svém! Na důkaz toho připojila ke své profilové fotce na sociálních sítích logo projektu a říká: „Budu ráda, když tak učiníte též!“ Logo najdete na naší facebookové stránce úplně nahoře. 

 

 

Kromě velkého rozhovoru a tématu najdete v časopise článek o těhotenské výbavičce, o tom, jak se na celý příběh těhotenství připravit nebo co zdravého si uvařit k večeři. Nechybí články o tejpování břicha, o tom, jak funguje kůže na kůži, jak to udělat, aby vaše ratolest milovala zdravá jídla, a další články, které posunou váš pohled na mateřství. 

 

Únorové vydání Maminky nebo předplatné s dárkem kupujte na www.ikiosek.cz/maminka 

 

A instagram Maminky znáte? Najdete ho na @casopismaminka

 

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie