Zobrazit přihlášovací formulář

Trápí vás rozšířené póry? Vyzkoušejte chemický peeling

  • Publikováno:

Pokud bojujete s rozšířenými póry, ovšem zatím neúspěšně, je na čase změnit kosmetiku a sáhnout po správných přípravcích. Černé tečky a nevzhledné pupínky na obličeji jsou noční můrou mnoha žen. Sice jsou póry naprosto přirozenou součástí pleti, jakmile se však začnou objevovat ve velkém množství, sráží ženám sebevědomí. Starejte se o svou pleť, sáhněte po přípravcích na rozšířené póry a myslete i na peeling.

Jestliže nemáte prostor chodit pravidelně k profesionální kosmetičce na chemický peeling, nevadí, protože si ho můžete koupit klidně i domů. Rozšířené póry se tak eliminují, navíc ušetříte neskutečné peníze, neboť peeling je v kosmetických salonech poměrně drahou záležitostí.

Hloubková obnova pleti s AHA kyselinami

Chemický peeling se používá nejen na obličej, ale také na pokožku na ramenou a dekoltu. Slouží k omlazení a zjemnění. Současný trh je rozmanitý a nabízí se vám chemický peeling od různých značek, přičemž velice oblíbené jsou především NeoStrata, Estée Lauder a Revolution Skincare.

Chemický peeling si poradí s redukcí jemných vrásek, omlazením pleti i pigmentovými skvrnami. Podpoří také obnovu kůže, zlepší její texturu a zbaví ji rozšířených pórů. Doporučuje se i osobám, jež mají problémy s akné.

Jak se chemický peeling aplikuje?

Je to jednoduché, nemusíte se ničeho bát. Určitě si vždy přečtěte návod, ovšem postup je u všech produktů podobný. Dávejte si pozor, abyste měli pleť vyčištěnou. Vezměte malé množství peelingu a vmasírujte ho do pokožky. Vyhněte se rtům a očnímu okolí. Po několika minutách opláchněte pleť vodou, a nakonec ji ošetřete pleťovým krémem, aby se pokožka zklidnila.

Jestliže si chcete objednat chemický peeling a další kosmetické přípravky přes internet, podívejte se do internetového obchodu Notino.cz.

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie