Zobrazit přihlášovací formulář

TOP trendy vzory povlečení letošního roku

TOP trendy vzory povlečení letošního roku

Při výběru ložního povlečení je důležitý nejen kvalitní materiál, ale také samotný vzhled a styl. Jaké jsou současné trendy?

 

Moderní vzory s nápisy

Povlečení s nápisy patří mezi aktuální trendy. Moderní vzhled v kombinaci s příjemným materiálem zaujme na první pohled. Ložní povlečení DORA se díky barevné kombinaci šedé a bílé hodí do každého interiéru, včetně studentských pokojů. Mikrosaténové povlečení je extrémně jemné, savé a dobře schne.

 

Trendy květinové vzory

V kurzu jsou také lůžkoviny s romantickými vzory květin. Největším hitem zůstává populární povlečení PAMPELIŠKY, které je nyní k dostání i v černém provedení. Letošní novinkou je květinové povlečení KARLA. Milovníky kvalitních materiálů jistě potěší vysoká gramáž tohoto povlečení z čisté bavlny.

 

Povlečení pro naše nejmenší

I děti mají svoje oblíbené povlečení. Nejpopulárnější dětské povlečení tohoto roku je s motivem z oblíbené hry FORTNITE. Mezi další oblíbence patří povlečení MINECRAFT a srdce malých slečen si získalo povlečení JAK VYCVIČIT DRAKA.

 

Povlečení s 3D vzory

Nádherné vzory jako živé nabízí 3D povlečení. Ke spánku můžete uléhat obklopeni vesmírnou galaxií v lůžkovinách VESMÍR. Oblíbené jsou také přírodní motivy leknínu, kopretin, nebo orchidejí.

 

Mikroplyšové povlečení

Přichází zima a s ní sezona mikroplyše. Díky své hřejivosti je tento kvalitní materiál výborný pro chladné zimní noci. Právě povlečení mikroplyš je největším trendem letošní zimy. In jsou jednoduché vzory, jako například Povlečení JORGA v čistě bílé, světle šedé, béžové, nebo borůvkové variantě. Pokud hledáte hřejivé ložní prádlo, které bude ozdobou místnosti, pak sáhněte po variantě povlečení LÝDIE v královsky modré barvě.

 

Náš tip! Pokud hledáte spolehlivý a osvědčený obchod pro rodinný nákup lůžkovin, navštivte internetový obchod RodinneBaleni.cz ve kterém si můžete zakoupit zmíněné produkty. Obchod svým zákazníkům také nabízí pravidelné akční nabídky.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie