Zobrazit přihlášovací formulář

Video vás chytne za srdce: Osmitýdenní miminko říká ahoj otci

  • Publikováno:
Video vás chytne za srdce: Osmitýdenní miminko říká ahoj otci

Na první slůvko svého potomka čeká netrpělivě každý z nás. Jde o jeden z nejkrásnějších momentů, stejně jako první krůčky. Většina rodičů si ale na tento moment musí počkat přibližně 7-11 měsíců. Malý Charlie však šokoval tátu i mámu, když jim v pouhých dvou měsících zopakoval pozdrav.

Většina rodičů si myslí, že právě jejich dítě je nejroztomilejší a nejchytřejší. Britští manželé Caroline (37) a Nick (36) z Willastonu v Cheshir ale o svém synovi skutečně klidně mohou prohlásit, že je nejspíš geniální. Mají na to totiž důkaz, který na internetu viděli tisíce lidí.

 

 

Teprve osmitýdenní Charlie-John Taylor-Mullington na videu, které se podařilo zachytit jeho matce, zřetelně několikrát vysloví slůvko "ahoj", které mu jeho otec, pojišťovací makléř, opakuje, zatímco Caroline vše natáčí na svůj mobilní telefon.

„Bylo to kouzelné. Měli jsme slzy v očích a byli jsme v naprostém šoku!", řekla médiím realitní agentka Caroline. „Můj manžel Nick měl Charlieho v náručí a jen mu pomalu opakoval slovíčko „ ahoj“. Myslím, že miluje Nickův hluboký hlas.Charlie pak několikrát pozdrav zopakoval a my jsme se rozhodli to natočit, protože jsme nemohli uvěřit tomu, že opravdu mluví,“ dodala.

Chytrý Charlie je druhým dítětem Caroline a Nicka a zdá se, že mluvení v ranném věku je rodinným dědictvím, jejich dcera Lottie (2) totiž první slova používala v pouhých šesti měsících. Děti  přitom obvykle svá první slůvka, pokud pomineme ta "mama" a "tata", vysloví až ve věku 10 až 14 měsíců, takže Caroline a Nick musí být nadšeni, že mají doma dva malé génie.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie