Zobrazit přihlášovací formulář

Nádherná reakce novorozence dojala celý svět. Neuvěříte, co holčička udělala.

  • Publikováno:
Nádherná reakce novorozence dojala celý svět. Neuvěříte, co holčička udělala.

Okamžik, kdy rodiče poprvé spatří své právě narozené děťátko, je vždycky výjimečný a nezapomenutelný. Vryje se do srdce všech zúčastněných. Novorozená Antonella se ale rodičům postarala o skutečně silný emotivní zážitek, který zachytil i objektiv fotoaparátu. Dojemný snímek záhy zaplavil sociální sítě.


Zdroj: Instagram flavio.vilela

Není tajemstvím, že miminko v bříšku slyší a vnímá zvuky a hlasy z venku. Vývoj sluchu je dokončen kolem dvacátého týdne, kdy nastává vhodný čas začít s miminkem aktivněji komunikovat. Nastávající maminky to obvykle už dávno dělají, tatínkové s tím ale někdy mají problém, což je škoda. Mohou se tak ochudit o nezapomenutelný zážitek, který si loni na porodním sále prožil pětadvacetiletý Flávio Dantas z brazilského Rio de Janiera.

Rodina malé Antonelly věří, že ten krásný okamžik nastal, protože holčička poznala hlas svého otce. „Porodní asistentka mi ji položila na prsa, Flávio se k ní naklonil a jakmile na ni promluvil, Antonella otevřela oči a usmála se,“ svěřila se médiím matka Tarsila Batista.

Novorozená holčička se usmála v okamžiku, kdy uslyšela frázi, kterou jí otec vždy říkal během těhotenství. „Myslel jsem si, že vím, jaké to je cítit lásku, ale dokud jsem neuviděl ten nejupřímnější úsměv na světě, tenhle pocit jsem neznal. Teprve tehdy jsem si začal být jistý, že teď už opravdu vím, co je to skutečná láska,“ dodal Flávio, který dojemný snímek sdílel na svém instagramovém profilu. Netušil ale, že se záhy stane virálním.


Zdroj: Instagram flavio.vilela

Voják u námořnictva se na roli otce hrozně moc těšil. Dceru miloval od prvního okamžiku, kdy mu manželka Tarsila Batista oznámila, že bude tatínkem. Každý den s ní přes bříško mluvil, hladil jí a hrál si s ní.

„Vždycky jí říkal, že ji tolik miluje. Když jsem ráno vstávala do práce, přál jí „dobré ráno“, když jsem dorazila domů, vítal ji se slovy „krásné odpoledne, zlatíčko“. Stále mě hladil po bříšku a dceři opakoval, že tady pro ni vždy bude. Neuvěřitelné je, že ona na to pokaždé reagovala a začala se hýbat,“ svěřila se Tarsila.


                                                                            Zdroj: Instagram flavio.vilela

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie