Zobrazit přihlášovací formulář

Nejoblíbenější dětská povlečení pro holčičky i chlapce

  • Publikováno:

 

Děti milují povlečení s potiskem svých oblíbených hrdinů a pohádkových motivů. Dopřejte dětem radost z nového povlečení, do kterého budou rádi uléhat nejen k večernímu spánku.

 

Jak vybrat povlečení pro děti

Vybírejte povlečení, které se bude vašim dětem líbit a které dlouho vydrží. S výběrem si nechte od svých malých ratolestí klidně poradit. Děti na první pohled zaujme vzhled a barvy lůžkovin. Dětské povlečení ale musí být především kvalitní. Důležitá je vysoká gramáž bavlny a perfektní zpracování. Pozor si dejte na způsob zapínání lůžkovin. Pokud máte malé děti, dejte přednost zapínání na zip.

 

Tipy na nejpopulárnější povlečení

Víte, jaký motiv udělá vašim dětem největší radost? Mezi trendy letošního roku patří povlečení FORTNITE. Potěší každého malého nadšence do této počítačové hry. Vybírat můžete i z variant oboustranného povlečení pro ještě originálnější vzhled postele. 

Povlečení MINECRAFT bylo navrženo podle oblíbené počítačové hry a vzhled lůžkovin pochází od zkušených designérů tak, aby se dětem opravdu líbilo. 

Povlečení TLAPKOVÁ PATROLA z animovaného dětského seriálu ozdobí pokojíček holčiček i chlapců. V internetovém obchodě RodinneBaleni.cz je můžete zakoupit jak v modré barvě pro kluky, tak v růžové pro mladé slečny. 

Dětské povlečení MINNIE je k dispozici v mnoha barevných variantách a vzorů. Povlečení lze jednoduše sladit do barvy pokojíčku nebo odstínu, který má vaše dítě nejraději. Pokud hledáte opravdu originální dárek, pořiďte povlečení se svítícím efektem!

 

 

Povlečení pro nejmenší

Při výběru ložního textilu pro kojence a malé děti dbejte na přírodní, pevný materiál a bezpečné zapínání na zip. Mezi žádaná povlečení do postýlky patří pohádkové postavy a výrazné odstíny modré, růžové, červené a zelené. Lůžkoviny a bytový textil doporučujeme zakoupit vždy u specializovaného prodejce. Internetový obchod RodinneBaleni.cz nabízí široký sortiment s aktuálními trendy. Dobrá péče o zákazníka a pravidelné akční nabídky jsou zde samozřejmostí.

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie