Zobrazit přihlášovací formulář

Virální snímek lékaře dojal internet: Stal se symbolem naděje

  • Publikováno:
Virální snímek lékaře dojal internet: Stal se symbolem naděje

Hovoří se o ní jako o fotografii roku 2020. Když ji uvidíte, pochopíte proč. Fotograf byl zkrátka v ten správný čas na správném místě. Není divu, že se snímek během několika hodin stal virálním. Sdílí ho uživatelé po celém světě.

Pozitivních momentů v dnešní době není moc. O to větší radost máme, když se někdo o některý z nich s námi podělí. Stejně jako to udělal porodník ze Spojených arabských emirátů. Doktor Samer Cheaib netušil, jako odezvu snímek, jehož je aktérem, bude mít.


Zdroj: Instagram dr.samercheaib

Na fotce pózuje s plačícím miminkem, které zrovna přivedl na svět. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby mu však v jednom okamžiku řvoucí novorozenec nesnažil stáhnout roušku a neodhalil tak celý jeho obličej a také šťastný, i když poněkud překvapený výraz.

„Všichni chceme znamení, že si už brzy budeme moci sundat roušky...“, napsal doktor Cheaib k fotce. Zatím to tak ale s ohledem na situaci ve světě nevypadá. Jedno je ale jisté. Snímek zveřejněný porodníkem na jeho Instagramu 5. října, se rychle stal hitem internetu. Má více než sto dvacet tisíc lajků a přes tři tisíce komentářů.

Řada lidí ho označila jako nejlepší fotografii tohoto roku, někteří ho berou jako předpověď do budoucnosti, až se konečně zbavíme pandemie. Jedno je ale jisté, pozitivní poselství jí rozhodně nelze upřít.


                     S miminky, která odrodí, se lékař fotí rád.                   
                                                                                                 Zdroj: Instagram dr.samercheaib

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie