Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské povlečení a osušky pod stromeček

  • Publikováno:


Hledáte vánoční dárky pro děti? Potěšte své nejmenší krásným povlečením s motivy oblíbených hrdinů a pohádkových postav.
 

Dětské osušky a povlečení nabízí originální vzory a praktické využití. Pořiďte dětem dárek, který ocení.
 

Veselé dětské osušky a ponča si vaše děti zamilují 

Maximální pohodlí při koupeli, plavání v bazénu i během dovolené u moře, dětem zajistí kvalitní dětské osušky. Vašim ratolestem udělá radost plážová osuška s postavičkami animovaných seriálů a pohádek. Oblíbenou alternativou ke klasickým ručníkům jsou ponča. Děti ocení praktickou kapuci a možnost se pohodlně zachumlat. 


Lůžkoviny s pohádkovými motivy do každé postýlky
 

Hledáte dětské povlečení, které se bude opravdu líbit? Připravili jsme pro vás tipy na nejoblíbenější lůžkoviny pro nejmenší i ty starší. 

Pohádkový příběh dvou sester z Ledového království je plný dobrodružství. Překvapte své děti a zakupte jim povlečení Ledové království. Na výběr máte variantu jak v modré, tak růžové. Děti barvy milují. Veselé povlečení Tlapková patrola udělá radost chlapcům i malým slečnám. Starší děti jistě ocení polštář a přikrývku se vzorem své oblíbené počítačové hry. Vybírat můžete z několika motivů povlečení Minecraft. Jemná 100% bavlna je příjemná na dotek a snese vysoké teploty praní i stupně žehlení. 

Vánoční povlečení pro děti 

Nevíte jaký pohádkový motiv zvolit? Každé dítě má rádo Vánoce a tak můžete vsadit na vánoční povlečení, které bude mít zaručený úspěch. Ozdobte dětský pokoj lůžkovinami se zasněženou krajinou, vánočním stromečkem nebo sobem.

 

 

Tip na dobrý nákup 

Při výběru povlečení do postýlky zvažte kromě barvy a vzoru, také správný rozměr a typ materiálu. Doporučujeme zvolit 100% bavlnu, což je přírodní materiál vhodný pro alergiky a děti s citlivou pokožkou. Každá maminka ocení rychlý a snadný způsob zapínání na zip oproti běžným knoflíkům. Zboží doporučujeme zakoupit u odborných prodejců. Internetový obchod RodinneBaleni.cz nabízí kvalitní sortiment lůžkovin a dobré služby svým zákazníkům. Součástí nabídky jsou pravidelné akce

Reklamní sdělení

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie