Zobrazit přihlášovací formulář

Jak nakupovat se slevou: S kupóny při nákupu online ušetříte peníze i čas

  • Publikováno:
Jak nakupovat se slevou: S kupóny při nákupu online ušetříte peníze i čas

Potřebujete nakoupit boty a zimní oblečení pro děti, „srazil“ se vám přes léto kabát ve skříni, nebo prostě jen nechcete nechat výběr vánočních dárků na poslední chvíli? Obchody jsou sice stále zavřené, přesto vám nic nebrání nakupovat, bez front, tlačenic a v pohodlí domova. Ať už sháníte cokoliv, vše najdete na jednom místě, a díky slevovým kupónům navíc z běžné ceny ušetříte ještě několik desítek či dokonce stovek korun. A to se vyplatí!

Zvlášť teď, před nástupem zimního období a vánočních svátků, potřeba nakoupit nové oblečení, sportovní potřeby, elektrické spotřebiče, hračky, kosmetiku, bytové doplňky a celou řadu dalších věcí, rapidně stoupá. Koronavirová situace nám ale nákupy, na jaké jsme byli zvyklí, bohužel neumožňuje. Leckdo si už proto vyzkoušel nakupování online, které má své nesporné výhody. Nakupovat totiž můžete klidně v pyžamu z počítače nebo z mobilu a při tom v klidu popíjet kávu, čaj nebo oblíbený drink. Co byste ale řekli na to, že byste měli k dispozici stránky, na nichž na jednom místě najdete slevové kupóny do stovek internetových obchodů.

Co použitím kupónů získáte

Ušetříte! A o to jde nejspíš nám všem. Naše účty totiž zdaleka nejsou bezedné a především v této krizové době, ale i mimo ní, se hodí každá koruna. Při nákupu s kupónem získáváte okamžitou jednorázovou slevu, která se odečte od původní ceny zboží. Ta je navíc v e-shopu obvykle podstatně nižší, než v obchodě kamenném, který má vyšší náklady na nájem, zaměstnance i provoz, což se logicky projeví i na konečné prodejní ceně zboží.

Sleva na kupónu může mít několik podob. Buď jde o slevu procentuální, nebo absolutní slevu z ceny zboží, kterou si můžete uplatnit u celého sortimentu obchodu, případně u vybraného zboží. Někdy ale slevové kupóny přinášejí i jiné benefity, může jít třeba o dopravu zdarma nebo jiné výhody při nákupu v e-shopu.

Jak to funguje

Je to úplně jednoduché. Pro získání slevových kódů se nemusíte nikam registrovat, ani vyplňovat obsáhlé formuláře. Stačí jen navštívit webovou stránku, na níž všechny kupóny najdete přehledně seřazené, vybrat si konkrétní kupón, kliknout na něj, stisknutím jediného tlačítka zkopírovat slevový kód, který se obvykle skládá z kombinace písmen a čísel, a zároveň se přímo dostat do příslušného e-shopu, kde už můžete rovnou vybírat a při platbě pak slevu využít.

Internetový obchod vám slevu z ceny zboží nebo služby odečte při dokončování objednávky, vy tak ušetříte i stovky korun a výrazně pomůžete často napjatému rodinnému rozpočtu. Pak už se jen můžete těšit, až kurýr s balíčkem dorazí. A nezapomeňte, že seznam kupónů se neustále aktualizuje a doplňuje, takže si pokaždé určitě vyberete takový, který vám bude vyhovovat.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie