Zobrazit přihlášovací formulář

Do dětského pokoje dali kameru. Při zhlédnutí záznamu pak rodiče odhalili krásné tajemství

  • Publikováno:
Do dětského pokoje dali kameru. Při zhlédnutí záznamu pak rodiče odhalili krásné tajemství

Víte, co se v noci děje v pokojíčku? Chůvičky s kamerou, které řada rodičů umisťuje k postýlce novorozenců, aby měli potomka pod dohledem, často ukážou věci, které by jinak jejich očím zůstaly skryty. A někdy jde o šokující zjištění, stejně jako v tomto případě. Neuvěříte, co kamery odhalily.

Tentokrát ale v příběhu nenajdete žádné hororové zprávy o chůvě, která za zavřenými dveřmi týrala svěřené dítě, ani o tajemné průzračné postavě zjevující se u postýlky. Kamery totiž odhalily něco krásného. A to vznik silného pouta mezi kojencem a psem, který nového člena rodiny chodil po nocích kontrolovat.

Zdroj: Instagram @christinejomiller

Když se nyní dvouletá Elainey narodila a Christine Jo Miller ji z porodnice přivezla domů, měli s manželem obavy, jak ji přijme jejich mazlíček, kterého měli už od studií na vysoké škole. Bernský salašnický pes Berkley totiž není žádný drobeček a navíc je ztřeštěný a plný energie. Strachovali se proto, aby jejich malé dcerce nějak neublížil a snažili se ho držet od ní co nejdál.

Jak ale nakonec během pár měsíců zjistili, obavy nebyly na místě. Prozradily jim to kamery, které do pokojíčku malé Elainey nainstalovali, když jí bylo osm měsíců. V té době jí tam totiž přestěhovali od sebe z ložnice, aby se naučila spát sama.


Zdroj: TikTok @christinejomiller

Ráno je při pohledu na záznam z noci čekalo velké překvapení. Zjistili, že nejsou jediní, kdo chce mít Elainey pod dohledem. Pravidelně jí totiž chodil kontrolovat i jejich Berkley. A zdálo se, že cílem jeho návštěv je pouze zajistit, aby holčička strávila noc v klidu a pohodě.

„Nikdy neudělal nic bláznivého,“ řekla v rozhovoru pro web „the dodo“ Christine Jo Miller. „Jen dojde až k postýlce, pohledem do ní malou zkontroluje, otočí se a odejde, takže vím, že Elainey prostě bere jako součást rodiny,“ dodala. „Vypadá to, jako kdyby to bral jako svou povinnost dávat na ni pozor. Tváří se při tom tak zodpovědně a starostlivě.“

Záznam o noční návštěvě Miller teď zveřejnila na svém uživatelském účtu sítě TikTokVideo se okamžitě stalo hitem s více než 817 000 lajky a téměř 5 000 komentáři.

Zdroj: TikTok @christinejomiller

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie