Zobrazit přihlášovací formulář

Deky a přehozy do každé domácnosti

  • Publikováno:

Deky a přehozy na postel tvoří základ výbavy většiny domácností. Doladí interiér a zahřejí celou rodinu. Víte, jaké deky patří aktuálně k těm nejoblíbenějším?

V zimních měsících vás zahřejí deky s mikroplyšem

Deka mikroplyš, pod kterou vám zima nikdy nebude. Mikrovlákno se postará o příjemný komfort během sledování filmu i chladných večerů. Materiál tvořený z jemných chloupků je oblíbený především pro svou hebkost a praktičnost. Nemusí se žehlit, a na povrchu látky se nevytvoří nepříjemné žmolky ani po mnoha vypráních.


Beránkové deky a plédy v mnoha barvách i vzorech

Hledáte praktickou deku pro celoroční užívání, která poslouží i jako vkusný doplněk do interiéru? Deky s beránkem vás potěší hřejivým, lehkým a na dotek příjemným materiálem. Lze ji také povléknout a využít jako přikrývku na spaní. Vybírat ten pravý kousek do své ložnice nebo obývacího pokoje můžete z nabídky mnoha barev a vzorů. Upřednostňujete jednobarevnou jednoduchou eleganci, romantické květiny, puntíky, nebo geometrické vzory? Vybrat si může opravdu každý. Limitovaná edice s vánočním potiskem bude i skvělým dárkem pod stromeček.

Luxusní deky s kožíškem

Dopřejte si kousek luxusu v podobě hebké a hřejivé deky z prvotřídního vlákna. Vysoká gramáž zaručí dlouhou životnost a stálost barev. Deky udělají radost i jako praktický dárek. Barevné provedení v jednoduché jednobarevné kombinaci bude slušet všem minimalisticky zařízeným interiérům.


Přehozy na postel oživí vzhled každé ložnice

Přehoz na postel by neměl chybět v žádné ložnici. Lůžku dávají luxusní a originální vzhled. Bezesporu velkou výhodou je také to, že peřiny není nutné každé ráno stlát, a přesto působí čistým a naklizeným dojmem. Vzhled či odstín přehozu lze sjednotit s výběrem ostatních lůžkovin, včetně závěsů. Některé jsou k dostání například i v duo oboustranné verzi. Mezi nejvíce oblíbené materiály patří 100 % bavlna nebo mikroplyš.


Tip na dobrý nákup

Nákup doporučujeme pouze u specializovaných prodejců. Internetový obchod RodinneBaleni.cz nabízí lůžkoviny pro celou rodinu. Objednejte si zboží v pohodlí domova a vybírejte ze širokého sortimentu i pravidelných akčních nabídek.

Reklamní sdělení

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie