Zobrazit přihlášovací formulář

Finále Maminky roku se blíží! Něco takového jste ještě neviděli, zve moderátor Tomáš Klus

  • Publikováno:
Finále Maminky roku se blíží! Něco takového jste ještě neviděli, zve moderátor Tomáš Klus

Už ve středu 2. prosince v sedm večer začne finálový přenos, jaký svět ještě neviděl. Vyhlašování cen před prázdným sálem? Ani náhodou! Tohle bude velká jízda, na kterou vás ve videu zve sám moderátor Tomáš Klus.

VIDEO pozvánku Tomáše Kluse najdete ZDE.

9 finalistek. 9 inspirativních, dojemných příběhů. Celý projekt Maminka roku 2020 se blíží do finále. A bude to finále ve velkém stylu, které si – doufáme – užijete vy a samozřejmě i našich devět finalistek, z nichž vzejdou jak vítězky jednotlivých kategorií, tak celková vítězka. A to i díky vašim hlasům!

Napínavým večerem vás tak trochu netradičně provede zpěvák Tomáš Klus. Buďte u toho s námi. Tento on-line přenos byste si rozhodně neměli nechat ujít. A nejen proto, že o vítězce, tedy Mamince roku 2020, můžete rozhodnout i vy.

Přímý přenos sledujte on-line ve středu 2. 12. od 18:55 ZDE a přitom pošlete hlas své favoritce.

Jakmile si ve středu navečer otevřete web Maminka.cz, dostanete se na přenos finále soutěže Maminka roku – přímý link najdete už teď ZDE,  a uvidíte nejen samotné vyhlašování, ale také možnost dát hlas jedné z devíti soutěžících maminek. Spolu s ostatními diváky tak rozhodnete o celkové vítězce letošního ročníku.

Co všechno vás ve středu čeká a jak můžete hlasovat, se dozvíte také v našem podcastu ZDE.

Nebude to určitě lehké rozhodování. Všem finalistkám držíme palce. Která z těchto devíti ho od vás dostane? Jejich silné i motivační příběhy můžete shlédnout TADY na stránce soutěže MAMINKA ROKU 2020.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie