Zobrazit přihlášovací formulář

Nové Sluníčko přináší báječné dobrodružství se skřítkem Lesánkem

  • Publikováno:
Nové Sluníčko přináší báječné dobrodružství se skřítkem Lesánkem

Časopis pro nejmenší Sluníčko v únorovém vydání přichází s novými komiksovými příběhy, zábavnými prosvětlovacími stránkami, spoustou hravého luštění, úkolů a her i školičkou pro předškoláky.

Děti zažijí báječné dobrodružství se skřítkem Lesánkem a jeho zvířecími kamarády ze Šiškového lesa. Lesánek vyráží sáňkovat s liškou Eliškou a chtějí s sebou vzít i medvěda Kubu, ale netuší, že medvědi jsou právě uprostřed zimního spánku.

Holčička Adélka a její tak trochu popletený kocourek Lumpík je seznámí s tím, čím krmit ptáčky v krmítku i jak jednotlivé opeřence rozpoznat. S králíčkem Péťou pak děti zavítají na narozeninovou oslavu, která se tak trochu nepovedla. A s rošťákem Bertíkem dobydou vesmír, ale nesmějí zapomenout být doma zpátky na večeři.

Nové rubriky jsou zábavné a poučné zároveň

Únorové vydání přichází s prosvětlovacími stránkami, na kterých děti pomocí baterky odhalí, co poztrácel lyžař Honzík z kapes. V čísle je také čeká skládačka lišky polární, na které potrénují hbitost svých prstíků, a ještě se dozvědí, co je na téhle roztomilé šelmičce zvláštní. Děti (i jejich maminky) si se Sluníčkem nově také zacvičí jógu.

Školička zase naučí i ty nejmenší prcky písmenka pomocí prstové abecedy a ty starší se zdokonalí v jejich psaní. Dále se hravou formou dozvědí, proč je důležité chodit včas spinkat, potrénují tvary a postřeh a poznají, v čem spočívá oslava masopustu a jaké masky by v průvodu nikdy neměly chybět. V omalovánce si masopustní kobylu vybarví a v dalším úkolu ji složí coby vystřihovánku.

Soutěže o hodnotné ceny

V připravené vyšívánce si vaše ratolesti podle své fantazie ozdobí kočičku Emu. Ty menší pomocí kulaté tkaničky od bot a děti, které už umí zacházet s jehlou, pomocí vyšívací bavlnky. Tři nejzajímavější výtvory dostanou za odměnu povlečení s medvídkem Pú. V další soutěži vytvoří valentýnské přáníčko s vlastní fotkou pro své nejmilovanější. Tři nejoriginálnější valentýnky pak redakce ocení zábavnými figurkami Hangrees se slizem.

Zkrátka, únorové Sluníčko je nabité zábavou od první do poslední stránky! Koupíte ho ve stáncích nebo s dopravou ZDARMA na www.ikiosek.cz/slunicko

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie