Zobrazit přihlášovací formulář

5 tipů, jak si užít svátek svatého Valentýna

  • Publikováno:
5 tipů, jak si užít svátek svatého Valentýna

Za týden je 14. únor, den, na který připadá svátek všech zamilovaných. A to je skvělá příležitost dát své milované polovičce najevo, jak moc ji máte rádi a že je vám s ní dobře. Nezáleží přitom vůbec na tom, zda jste spolu měsíc nebo třeba 15 let. Máme pro vás pár tipů, jak si svátek svatého Valentýna zpříjemnit. Inspirujte se!

Řekněte to květinou

Možná vám tu bude připadat jako klišé, ale květinou rozhodně nic nezkazíte. Nedávno provedený průzkum totiž prokázal, že právě po květinách české ženy touží nejvíc. Na Valentýna si je přeje dostat 55 % z nich. Je jen na vás, jakou formu zvolíte. Zda necháte uvázat květinu v květinářství a donesete ji osobně nebo ji třeba objednáte i s dovozem přes internet. Oblíbená je také takzvaná stabilizovaná růže, která se vyznačuje dlouhou dobou životností, uchovává si přirozený svěží vzhled po dobu od 2 do 5 let. Tu seženete ve většině supermarketů. A velmi populární jsou v poslední době i medvídci z umělých růží, které pořídíte v některých větších květinářstvích, v obchodních centrech a na internetu.

Láska prochází žaludkem

I když jsou restaurace zavřené, dobré jídlo si nemusíte odpírat. Ne nadarmo se totiž říká, že láska prochází žaludkem. Po romantické večeři touží téměř polovina Češek. Zamyslete se nad tím, co má vaše drahá polovička nejradši, najděte recept, nakupte potřebné suroviny a v neděli se pusťte do vaření. Nezapomeňte hezky prostřít stůl a koupit láhev dobrého vína nebo sektu. A pokud si přece jen na přípravu obědu či večeře netroufnete, klidně udělejte ráno třeba toasty, ohřejte párky nebo namažte chléb. A partnerovi či partnerce snídani doneste do postele. Chybět by neměl ani čaj nebo káva a sklenice džusu, nejlepší je ten z čerstvého ovoce. Skvělé snídaňové recepty najdete ZDE.

Náš tip:
Pokud nestíháte nebo jste vysloveně kuchařský antitalent, objednejte si dovoz jídla z oblíbené restaurace.

Kupte kvalitní parfém

Rozhodně nic nezkazíte ani voňavým parfémem. Ten udělá radost celé třetině žen a 13 % mužů. Pokud ale chcete mít jistotu, že se s ním bude vaše drahá polovička opravdu vonět, podívejte se v koupelně nebo na toaletním stolku, jaký používá, nebo se nenápadně poptejte, který si třeba přeje. Sehnat vybraný parfém za nejvýhodnější cenu vám pomůže praktický srovnávač cen hledejceny.cz

Vsaďte na něco „na zub“

Nezáleží na tom, jestli koupíte bonboniéru, čokoládu nebo třeba mrazem sušené ovoce či oblíbené ořechy. A pokud rádi pečete, klidně se pusťte do dortu, koláče, cupcaků nebo připravte nějaký lahodný nepečený dezert do skleničky. Fantazii se meze nekladou. Zajímavé jsou i „kytice“ z čerstvého ovoce nebo třeba jahod v čokoládě.

Udělejte si hezký den

Nebojte se partnera či partnerky zeptat, co by mu udělalo největší radost a podle toho si valentýnský den společně naplánujte. Vždyť radost není jen o překvapeních a drahých dárcích. Můžete ho třeba celý společně strávit v posteli, vypravit se někam na hory na výlet, pustit si hezký film nebo třeba vytáhnout boby svých potomků a zařádit si někde na kopci jako v dětství.

Náš tip:
Příjemně strávený den pak můžete zakončit ještě příjemnějším večerem. V takovém případě se vám bude hodit nějaké pěkné sexy prádlo. Ženy si ho mohou pořídit samy a partnera překvapit, muži ho mohou koupit jako dárek. Velký výběr sexy prádla najdete ZDE.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie