Zobrazit přihlášovací formulář

Dojemné video hitem internetu: Kočka chrání batole před pádem z balkónu

  • Publikováno:
Dojemné video hitem internetu: Kočka chrání batole před pádem z balkónu

Není tajemstvím, že mezi domácími mazlíčky a malými dětmi často panuje silné pouto. Zvlášť pokud jde o samice. Důkazem je i virální video, které už na sociálních sítích shlédlo více než milión uživatelů. Podívejte se, co úžasného kočka udělala.

Téměř jako milující starší sourozenec se chová kočka, která ostřížím zrakem sleduje malého chlapce na balkoně. Je mu jen rok a dva měsíce a tak hledá jakoukoliv příležitost, kde by mohl lézt do výšky a poznávat okolní svět. Vždyť je to tak lákavé a zábavné. A balkónové zábradlí skýtá ideální příležitost.

Kočka je ale jiného názoru. Uvědomuje si totiž, jak by to mohlo být nebezpečné. I když to zpočátku vypadá, že si chlapce nevšímá a sleduje ruch odehrávající se venku na ulici, jakmile uvidí, že hošík pokládá ruce na zábradlí, zbystří, a po chvíli zasahuje. Packou ho do ruky plácá, dokud ji nedá zase dolů.

Když pak chlapec popojde o kousek dál a snaží se znovu rukama za zábradlí vytáhnout, situace se opakuje a kočka nepřestává, dokud hoch obě ruce nedá pryč ze zábradlí. Řada komentujících jí považuje za hrdinku.

Příběh se odehrál ve městě Bucaramanga na severu Kolumbie. Starostlivé rodiče, kteří nechápou, jak otec chlapce mohl z křesla klidně natáčet a sám nezasáhnout, můžeme uklidnit. Roztomilému hošíkovi totiž žádné nebezpečí nehrozilo, při pozornějším sledování videa si můžete všimnout, že na balkoně je nainstalována bezpečnostní síť.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

bubezi 1. 3. 2021, 21:00
Máme také přesně takovou kočičku, jako by této z oka vypadla. Měli jsme i kocourka, který byl zcela slepý. Také mu bránila, aby lezl na parapet okna, či na jiná pro něj nebezpečná místa. Opravdu se o něj starala. Ale nemyslete si, že je to kočička dobrota sama. [A] Sice ho chránila před úrazem, ale když mohla, využila toho, že nevidí a klidně mu ukradla jídlo přímo zpod čumáku. (@) :-$ (kocka)

Kategorie