Zobrazit přihlášovací formulář

Levné hračky z Číny - kde a jak koupit kvalitní a bezpečné hračky?

  • Publikováno:
Levné hračky z Číny - kde a jak koupit kvalitní a bezpečné hračky?

Na čínských e-shopech lze koupit téměř vše za velmi nízké ceny. Ani hračky pak nejsou výjimkou. Každý rodič chce svému dítěti udělat čas od času radost, hračky jsou však stále dražší a ne každý si může takový výdaj dovolit. Naštěstí však existuje možnost nakupovat levné hračky z Číny. Jsou tyto hračky kvalitní a bezpečné? Kde se dají koupit?

 

Stále více Čechů nyní volí nakupování ze zahraničí. V oblíbenosti vedou čínské e-shopy, ať už kvůli velkému výběru produktů či bezkonkurenčním cenám. Jedničkou na trhu je jednoznačně e-shop AliExpress, který má v nabídce až 10 milionů produktů. Před nákupem se vyplatí zabrousit na stránky poradny pro nákupy v Číně a přečíst si nějaké rady a návody.

Výhody a nevýhody nákupu hraček z Číny

Výhodou čínských e-shopů je, že některé z nich nabízejí poštovné zdarma. Nejen, že jsou tedy čínské hračky výrazně levnější než ty z Česka, navíc se za jejich dopravu do tuzemska často vůbec neplatí.

Zákazníci se navíc nemusí obávat, že by museli luštit čínské znaky, nebo alespoň umět anglicky. Používat čínské e-shopy v češtině dnes už není sebemenší problém a nakupovat tak lze pohodlně v mateřském jazyce.

 

Nevýhodou objednávání hraček z Číny je dlouhá doba doručení, proto je vždy potřeba objednávat hračky včas. Je však možné zásilku z Číny sledovat a mít tak alespoň přehled, kde se balíček zrovna nachází.

Levné hračky z čínských e-shopů

Hračky z Číny nabízí mnoho e-shopů. Stačí si tak jen vybrat ten, který člověku nejvíce vyhovuje. Nutno podotknout, že hračky v těchto e-shopech jsou často napodobeniny originálních značek. Díky tomu je možné získat hračky mnohem levněji, ačkoliv fungují a vypadají identicky.

Jaké hračky lze na e-shopech nakoupit? Výběr hraček je opravdu rozsáhlý. Dá se zde sehnat vše od stavebnic přes plyšové hračky až pro hračky pro nejmenší. Samozřejmostí jsou hračky pro holky a pro kluky nebo pro miminka.

Jaké čínské e-shopy hračky nabízejí?

 

  • AliExpress

  • Alibaba

  • Banggood

  • Gearbest

  • Geekbuying

  • Wish

 

Výše zmíněné e-shopy patří mezi ověřené obchodníky. Není tak třeba se obávat, že by se kterýkoliv z nich snažil zákazníky okrást či zboží záměrně neodeslat. Ti, kteří se stále ještě obávají bezpečnosti, mohou využít Alza kartu. Tato karta navíc nabízí možnost ušetřit 1 % z každého nákupu.

 

Kvalita a bezpečnost hraček z Číny

Produkty z Číny však nemusí být vždy kvalitní. Může se tak stát, že hračky dorazí poškozené nebo budou z nějakého jiného důvodu nepoužitelné. V takovém případě lze vždy přistoupit k reklamaci zboží.

Reklamace však bývá často složitá a proto je důležité myslet na prevenci. U každého produktu bývají obvykle přístupné recenze, které mohou být velmi nápomocné. Zákazníci, kteří již dané zboží obdrželi, hodnotí jeho kvalitu i funkčnost.

Zobrazit si lze také hodnocení samotného prodejce. Na některých e-shopech se již totiž sdružuje více a každý může být jinak důvěryhodný. Pokud je produkt hodnocen pozitivně, není se čeho bát a hračku je možné si bez obav zakoupit.

Hračky na AliExpressu

Největším e-shopem nabízejícím hračky je jednoznačně AliExpress. Nabídka hraček je zde opravdu široká a vybere si každý. Volit lze mezi následujícími kategoriemi:

  • plyšové hračky na AliExpressu

  • hračky pro kluky/holky

  • elektronické hračky

  • hračky pro miminka

  • vzdělávací hračky

  • puzzle a hry

Zboží lze poté v každé kategorii dále filtrovat, a to dle ceny či hodnocení. U každého vyhledávání lze také zaškrtnout políčko Doprava zdarma či Free shipping a nechat si tak zobrazit jen zboží s nulovým poštovným.

 

Reklamní sdělení 

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie