Zobrazit přihlášovací formulář

Neuvěřitelný trik! Muž našel způsob, jak vymalovat zeď za 30 sekund

  • Publikováno:
Neuvěřitelný trik! Muž našel způsob, jak vymalovat zeď za 30 sekund

Tohle video vám vyrazí dech! Krátký klip na sociálních sítích ohromil nejen malíře a domácí kutily a okamžitě se stal virálním napříč sociálními sítěmi. Mladý muž v čepici na něm předvádí, jak snadno a rychle vymalovat byt. Podívejte se, jak to udělal!

Určitě to taky znáte. Jednou za pár let je třeba dát stěnám doma nový nátěr. V ten moment nezbývá nic jiného, než investovat ušetřené peníze a objednat si profesionálního malíře pokojů, nebo se do toho pustit vlastními silami. Jenže malování bytu nepatří u většiny lidí zrovna k populárním činnostem. To se ale možná změní po zhlédnutí videa, které na TikToku sdílela uživatelka @aj_official_illuminate Angela JB.

 

@aj_official_illuminate

##diy##fyp

♬ original sound - Angela JB

 

Mladý muž v čepici na něm za pouhou půl minutku přemaluje celou zeď z původní žluté barvy na bílou. A to jen s pomocí malířského válečku na tyči. Je vidět, jak s ním nejdřív během chůze podél zdi cik cak udělá čáru přes celou zeď a jakmile se dostane na konec, rychle se vrátí na začátek a rychlými pohyby shora dolů barvou pokryje i zbytek zdi. Celá akce mu přitom nezabere víc, jak 30 sekund.

„Jak je, ksakru, tohle vůbec možné…“, okomentovala záběry sama Angela JB. Odpověď na tuto otázku by zajímala i nás. Určitě to ale stojí za vyzkoušení. Jedna z komentujících pod videem tvrdí, že tímto stylem maluje i její manžel. „Je to jen o dostatečně v barvě namočeném válečku a následném důkladném přitlačení na zeď po celou dobu malování…,“ napsala.

Video, které jen na TikToku viděly desítky tisíc uživatelů, záhy po zveřejnění vyvolalo bouřlivou odezvu. Řada z nich obdivovala mužovi malířské schopnosti, někteří si ho okamžitě chtěli najmout. Jeden z uživatelů například napsal: „Nechcete přijít a vymalovat mi chodbu, schody a předsíň, prosím?“ Další vtipkoval: „Najmu si ho na celý dům a zaplatím mu za každou odpracovanou hodinu lol.“

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie