Zobrazit přihlášovací formulář

Neuvěřitelný trik! Muž našel způsob, jak vymalovat zeď za 30 sekund

Neuvěřitelný trik! Muž našel způsob, jak vymalovat zeď za 30 sekund

Tohle video vám vyrazí dech! Krátký klip na sociálních sítích ohromil nejen malíře a domácí kutily a okamžitě se stal virálním napříč sociálními sítěmi. Mladý muž v čepici na něm předvádí, jak snadno a rychle vymalovat byt. Podívejte se, jak to udělal!

Určitě to taky znáte. Jednou za pár let je třeba dát stěnám doma nový nátěr. V ten moment nezbývá nic jiného, než investovat ušetřené peníze a objednat si profesionálního malíře pokojů, nebo se do toho pustit vlastními silami. Jenže malování bytu nepatří u většiny lidí zrovna k populárním činnostem. To se ale možná změní po zhlédnutí videa, které na TikToku sdílela uživatelka @aj_official_illuminate Angela JB.

 

@aj_official_illuminate

##diy##fyp

♬ original sound - Angela JB

 

Mladý muž v čepici na něm za pouhou půl minutku přemaluje celou zeď z původní žluté barvy na bílou. A to jen s pomocí malířského válečku na tyči. Je vidět, jak s ním nejdřív během chůze podél zdi cik cak udělá čáru přes celou zeď a jakmile se dostane na konec, rychle se vrátí na začátek a rychlými pohyby shora dolů barvou pokryje i zbytek zdi. Celá akce mu přitom nezabere víc, jak 30 sekund.

„Jak je, ksakru, tohle vůbec možné…“, okomentovala záběry sama Angela JB. Odpověď na tuto otázku by zajímala i nás. Určitě to ale stojí za vyzkoušení. Jedna z komentujících pod videem tvrdí, že tímto stylem maluje i její manžel. „Je to jen o dostatečně v barvě namočeném válečku a následném důkladném přitlačení na zeď po celou dobu malování…,“ napsala.

Video, které jen na TikToku viděly desítky tisíc uživatelů, záhy po zveřejnění vyvolalo bouřlivou odezvu. Řada z nich obdivovala mužovi malířské schopnosti, někteří si ho okamžitě chtěli najmout. Jeden z uživatelů například napsal: „Nechcete přijít a vymalovat mi chodbu, schody a předsíň, prosím?“ Další vtipkoval: „Najmu si ho na celý dům a zaplatím mu za každou odpracovanou hodinu lol.“

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie