Zobrazit přihlášovací formulář

8 týdnů s KetoMixem: Účastnice projektu prozradily, jak jim dieta chutná a vyhovuje

  • Publikováno:
8 týdnů s KetoMixem: Účastnice projektu prozradily, jak jim dieta chutná a vyhovuje

Náš dvouměsíční projekt, do kterého mělo pět z vás, které si přály zhubnout, šanci se zapojit, se pomalu blíží do finále. A protože má tento projekt u vás velkou odezvu a zajímá vás, jak tato nízkosacharidová proteinová dieta skutečně funguje a všechno kolem ní, vyzpovídali jsme důkladně všechny testerky. A tady je výsledek.

Nejen vás, ale i nás zajímalo, kolik do projektu zapojené čtenářky zatím zhubly, jak jim dieta vyhovuje, zda jim výrobky chutnají a spousta dalších věcí. Léto už je tu totiž za dva měsíce a tak je nejvyšší čas pustit se do hubnutí a vytvarovat postavu nejen do plavek, ale i letních šatiček, tílek na ramínka, kraťásků, sukní a podobně.

Prozatimní výsledky jsou po šesti týdnech u všech testerek skvělé. Zatím zhubly od 6 do 9 kilogramů a to ještě nejsou konečné výsledky. Tři z žen prohlásily, že jde hubnutí podle jejich představ, jedna tak úžasné výsledky vůbec nečekala a jen jedna očekávala, že zhubne víc.

Veškeré každodenní pocity, zkušenosti, postřehy a úspěchy všech pěti žen si můžete pročíst prostřednictvím osobních blogů testerek na stránkách Mimibazaru.

Rychlost a jednoduchost přípravy je neocenitelná

Všechny zapojené testerky se shodly na tom, že jim široká nabídka výrobků KetoMix nadmíru vyhovuje. Jen jedné z nich se zdály omelety a polévky slanější, a to především v případě, že se směs použije pro přípravu pečiva, muffinů, pizzy a podobně.

Jednohlasně oceňují rychlou a jednoduchou přípravu, chutnost výrobků, velké množství různých kombinací. Plusem je podle nich také možnost zvolit si jednoduchou variantu pokrmu připravenou bezpracně během pár minut (koktejl, tyčinka, polévka), ale v případě chuti a času také možnost experimentovat a vytvářet až neuvěřitelné variace jídel.Všechny tak využívaly databázi receptů na webových stránkách KetoMixu i ve facebookové poradně Ketomix.

Velmi kladně hodnotí také podporu výživové poradkyně, která je k dispozici na telefonu, případně na chatu. Na ni se mohly, stejně jako každý, kdo si výrobky KetoMix zakoupí, kdykoliv obrátit.

Koktejl a tyčinky vedou

Každá z žen si oblíbila některé produkty, kterým dávala přednost. Prim bezesporu hraje koktejl, který se dá konzumovat v kteroukoliv dobu a vzhledem k tomu, že je v základu neochucený, může si ho každý dochutit podle svého některou z celé řady všech možných příchutí, čímž si podle svého redukuje i sladkost a intenzitu. Snadno si ho můžete nadávkovat a vzít s sebou například do práce. Navíc má proteinový koktejl KetoMix širokou možnost použití nasladko i naslano. Můžete z něj připravit těsto na koláče, muffiny, mugcaky, pizzy a další dobroty.

Stejně populární jsou také tyčinky v příchutích vanilková, jahodová a čokoládová, které jsou ideální chutnou svačinou. Navíc si je můžete vzít kamkoliv s sebou do kabelky nebo batůžku, oceníte je tak nejen v práci, ale například i na nákupech nebo na výletě.

Testerky ocenily také například sušené maso a to pro jeho chuť a skladnost, proteinové těstoviny pro jejich variabilitu a také omelety a palačinky, které jdou připravit jak nasladko, tak naslano.

Postřehy a pocity všech pěti do projektu zapojených žen po prvním týdnu hubnutí najdete ZDE.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie