Zobrazit přihlášovací formulář

8 týdnů s Ketomixem: Kolik zhubly ženy, které testovaly populární dietu? Výsledky jsou úžasné!

  • Publikováno:
8 týdnů s Ketomixem: Kolik zhubly ženy, které testovaly populární dietu? Výsledky jsou úžasné!

Dva měsíce, během nich mohlo pět z vás vyzkoušet nízkosacharidovou proteinovou dietu, jsou za námi. Podařilo se jim dosáhnout vysněných cílů a shodit tolik kilo, kolik si přály? 

Dietní program KetoMix je založený na principu ketonové diety. Ten je v podstatě úplně jednoduchý. Když omezíte ve svém jídelníčku příjem sacharidů, v těle nastane naprosto přirozená biochemická reakce. Chybějící cukry začínají nahrazovat ketony, což jsou látky, které si tělo samo vytvoří z vašeho uloženého tuku. To znamená, že pokud omezíte cukry, a pokud máte nějaké zásoby tuku, tělo ketony využije jako náhradní zdroj energie. Tím pádem hubnete jen tuk, nikoli svaly. Díky ketóze, do níž se dostanete během pár dní, tak kila rychle ubývají.

Obrovskou výhodou diety KetoMix je velký výběr pokrmů a doplňků. Celý jídelníček si tak můžete sestavit tak, jak vám vyhovuje. Příprava je opravdu snadná a rychlá, nezabere vám víc, než 5 minut. Kůra navíc tělu poskytuje dostatečný příjem kvalitních bílkovin, ale také potřebné minerální látky, vitamíny a vlákninu, takže během diety organismus nijak nestrádá, což je opravdu důležité.

 A jak testování diety KetoMix dopadlo?

Dvouměsíční kůru testovalo pět našich čtenářek. V balíku, který jim zajistil kompletní stravu na čtyři týdny, našli proteinový koktejl, příchutě do něj, různé polévky, sladké kaše, tyčinky, omelety, houstičky, puding a další výrobky. Spolu s potravinami dostali také šejkr, se kterým jsou všechna jídla připravena opravdu rychle. A nechyběla samozřejmě ani přehledná brožura, která je neocenitelným průvodcem celé diety. V ní každá najde principy diety, informace co dělat a čeho se vyvarovat a také spoustu výborných receptů na jídla, která z produktů můžete připravit.

Teď už se ale podívejme, kolik se jim podařilo za 8 týdnů zhubnout a jak byly s dietním programem spokojené.

Eva H. (40 let): Úbytek 12,5 kg

Počáteční váha: 86 kg
Konečná váha: 73,5 kg

Celkem jsem na objemech zhubla o 45 cm, nejvíce přes břicho a boky - opravdu je to znát. Testování mě i zbavilo utkvělé představy, že při ketonové dietě jde hlavně o hladovění s omezením sacharidů na minimum.... Chyba lávky... Hladem jsem vůbec netrpěla, naopak dávky KetoMix jídla byly velké a doplněné o povolené množství zeleniny a dalších potravin jsem hlad vůbec nepocítila.

Naučila jsem se více pít a dodržovat pitný režim, teď nemám nejmenší problém vypít 2 - 3 litry tekutin, před tím byl 1,5 litr utrpením, kdy jsem se k pití musela nutit. Po 8. týdnech už bez problému dodržuji pravidelné jídlo po 3 hodinách, tělo si už samo řekne, že je čas. Stejně tak jsem nečekala, že bude "snadné" odbourat cukr, ať už v kávě, pití nebo potravinách. Navíc nabídka KetoMix výrobků je tak pestrá, různorodá a široká, že si vybere každý. Skutečně mě bavilo, že každý výrobek má několik možných alternativ úpravy a mnoho receptů, že i kdyby jste měli jen jeden výrobek - vykouzlíte z něj mnoho chutných pokrmů. Recepty se dají najít v ketomix skupince na fb i v manuálu. Manuál je vlastně úžasná pomůcka a podpora v tomtu hubnutí, je to vlastně taková malá bible... Najdete v něm odpovědi na všechny otázky, které máte. Skvělé na testování byla i podpůrná skupinka na messengru, kde jsme se všechny testující mohly pobavit, inspirovat a poradit se skvělou Míšou z KetoMixu a úžasnou Janou, která je vyživovou poradkyní. Vždy poradily, pomohly, doporučily, podpořily - díky za to.

KetoMix doporučuji každému, kdo se sebou chce něco udělat, změnit své stravovací návyky a neví, jak na to. Je to úžasná zkušenost a já za ni moc děkuji.

 

HANA H. (39 let): Úbytek 12 kg

Počáteční váha: 112 kg
Konečná váha: 99,8 kg

Dieta KetoMix mě naučila pravidelnému stravování a hlavně i pití, naučila mě jíst více zeleniny a objevila jsem spousty chutných nových jídel.

Zjistila jsem, že hubnout jde i bez hladovění, protože s KetoMixem se cítíte opravdu sytí.

Jsem strašně ráda, že jsem mohla KetoMix testovat, nastartoval mě doufejme tím správným směrem a rozhodně to u mě není konečná, ale budu ještě nějaký ten týden dietu držet.

Zbavila jsem se přebytečných kil, ale také například mého neustálého pálení žáhy, kvůli kterému jsem kolikrát nemohla ani spát.

Chtěla bych vzkázat všem, že s KetoMixem to opravdu jde, prvních 14 dní je trochu náročných, než si zvyknete a najedete na pravidelný režim a povolenou stravu, ale když nepolevíte, výsledkem je úbytek kil a hlavně úžasný pocit.

Ano, to je to nejlepší, prostě se cítím báječně, je mi dobře, jsem lehčí, pohyblivější a zmizelo mi pár problémů.

HANA S. (41 let): Úbytek 13 kg

Počáteční váha: 101 kg
Konečná váha: 88 kg

Šla bych do toho znova? Ano.

Co bylo bezva: Možnost poradkyně, rychlá a snadná příprava, žádný hlad, výsledky, které člověk mohl pozorovat téměř ihned, zároveň dieta člověka donutila dodržovat nějaký režim, pít hodně tekutin a vubec se zamýšlet nad tím, co jí. A bezva jsou i Ketotyčinky, Ketochléb- ten už připravený a jednotlivě balený, bananová kaše a ananasová příchuť do koktejlů.

Co už tak bezva nebylo: chuť některých pokrmů, občas mi přišlo, že slané je slané až moc, např. ketochléb v prášku.

Co bych udělala jinak: Rozhodně bych nejdřív vše ochutnala, nejdřív využila to, co mi nechutnalo a pak až to, co bylo mňam, já to samozřejmě udělala přesně naopak a to se pak jednomu do toho jídla vyloženě nechce.Také je možná lepší držet dietu v létě, nebo na podzim, kdy je větší a rozmanitější nabídka ovoce a zeleniny v obchodech, zahradách i v lese.

Rozhodně ale dietu doporučuji všem, kteří chtějí zhubnout bez hladu, a neví jak na to. Tady je už všechno vymyšleno a vy jen jíte.

  

Barbora S.: Úbytek 11 kg

Počáteční váha: 83 kg
Konečná váha: 72 kg

Šla jsem do KetoMix s tim, že mě snad navede na správnou cestu a dám dolů nějaké to kilo. moje představa byla jiná, bála jsem se chuti a hlavně konzistence. Jsem na to až moc citlivá, když mi nejde něco přes pusu, tak to nedokážu sníst. Užasla jsem, když jsem si na prvním jídle pochutnala.

Moje představa byla shodit tak 5 kilo a dopnout konečně bez nadechování a zatahování břicha oblíbené kalhoty. Výsledek? 11 kilo dole a mnohem menší pupík.

Tímto bych chtěla poradit všem, pokud nevědí zda do toho jít, že to stojí za všechno co do toho dáte,jak úsilí, tak snahu. V KetoMix najdete spousty úžasných lidí, jste ve spojení snad nonstop, slečna Míša, poradkyně, mi pomohla i s maličkostmi, s výběrem, s radou co smím a nesmím.

Nespočet receptů, které najdete na stránkách KetoMixu, pro mě, jako maminku co je sama a chodí na služby, kde není možnost si vařit, byla tahle kůra vysvobozením.

Za mě osobně doporučuji všem. Kdo se mě ptá, díky čemu jsem taková jiná, méně nervózní a sršící dobrou náladou,tak vím co odpovědět. Je to díky KetoMixu. A to nepíšu jen proto že jsem ho testovala, ale proto,že na sobě vidím výsledky. Budu pokračovat i dále.

  

ANNA E. (34 let): Úbytek 6,6 kg

Počáteční váha: 64,2 kg
Konečná váha: 57,6 kg

Jsem nadšená! Až na něco málo přes jedno kilo jsem si splnila své předsevzetí a k narozeninám jsem si nadělila novou postavu.

Za největší pozitiva hubnutí s Ketomixem považuji to, že jsem se donutila jíst pravidelně a to, co budu jíst si plánuji předem, začala jsem dostatečně doplňovat tekutiny v průběhu dne, zbavila se zlozvyku pořád něco uzobávat a objevila a přišla na chuť spoustě nových věcí - konjakové těstoviny, proteinové nachos a koktej pro přípravu knedlíků, muffinů nebo dezertů budu rozhodně zařazovat i dál. Na chuť jsem příliš nepřišla polévkám, které jsou pro mne příliš slané a nepomohlo ani "přetvoření" na pečivo.

Za další obrovský úspěch (a asi i jeden z původních cílů) považuji to, že se mi o efektivitě a chuti KetoMix podařilo přesvědčit svého muže, který hubnutí potřebuje rozhodně víc než jsem potřebovala já a v několika posledních dnech jsem tak doobjednávala a začala připravovat skvělé dobroty pro dva. A protože když se pro něco rozhodnu, tak toho chci rozhodně dosáhnout, budu v dietě pokračovat ještě po dobu, dokud se nedostanu na svou prapůvodní váhu - držte mi palce.

Jsem moc vděčná týmu Mimibazar a Ketomix za možnost zapojit se do testování, za velikou podporu spoluhubnoucím damám a poradkyním ve skupině na Facebooku, kde bylo možné se v kteroukoli dobu ptát, inspirovat, motivovat a podporovat. Zdrojem inspirace pro přípravu jídel pro mne byla také facebooková Poradna Ketomix CZ&SK.

Těm, kteří váhají, zda stojí Ketomix za energii, peníze a čas mohu rozhodně odpovědět: ANO, jděte do toho, nebudete litovat!

 

  

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie