Zobrazit přihlášovací formulář

Dojemné video: Chlapec (3) poprvé spatřil obličeje svých rodičů, jeho reakce vám zlepší den

  • Publikováno:
Dojemné video: Chlapec (3) poprvé spatřil obličeje svých rodičů, jeho reakce vám zlepší den

Záběry šťastného malého chlapce obletěly celý svět. Viděli už je milióny lidí. Tvář malého chlapce rozzáří nádherný úsměv poté, co díky novým brýlím konečně poprvé uvidí, jak vlastně jeho maminka a tatínek vypadají. Podívejte se na jeho dojemnou reakci.

 

Tříletý Jaxon se narodil s vzácnou chromozomální abnormalitou známou jako DiGeorgeův syndrom. S tou je spojena řada zdravotních komplikací, jako jsou vrozené vady srdce, rozštěpy patra a rtu, různé další vrozené anomálie tváře, problémy s kostmi, svaly a klouby a také potíže s učením. Mezi časté komplikace patří i problémy s řečí a sluchem - včetně dočasné ztráty sluchu.

Malý Jaxon v nemocnici musel strávit prvních 255 dní svého života. První operaci otevřeného srdce podstoupil, když mu bylo pouhých 11 dní, a druhou operaci ve věku šesti týdnů. Lékaři mu také museli po narození provést tracheostomii, protože nemohl dýchat bez pomoci ventilátoru. V budoucnu pak bude muset podstoupit nejméně další dvě složité operace srdce. 

Že ale Jaxon nevidí dál, než na špičku svého nosu, jeho rodiče dlouho vůbec netušili. O to větší radost pak ale měli, když mu v nemocnici v Alabamě v Birminghamu lékaři nasadili na oči nové brýle a on tak konečně poprvé uviděl, jak vlastně vypadají. Jeho reakce hovoří za vše.

Emotivní video pak umístili na sociální sítě, aby se podělili o svoji radost. Reakce lidí, kteří bleskovou rychlostí začali dojemné záběry sdílet, na sebe nenechaly dlouho čekat. "Je úžasné číst všechny ty komentáře a zjistit, jak jeho úsměv může někomu rozjasnit den," okomentovala to Jaxonova maminka a dodala: "Jeho úsměv chytil za srdce na sociálních sítích tolik lidí. Pamatuji si, jak jsem se ráno podívala na video a viděla, kolik lajků už získal. Byli jsme z toho v šoku."

 

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie