Zobrazit přihlášovací formulář

S čím ladí černá kabelka? Podívejte se na nejlepší kombinace

  • Publikováno:
S čím ladí černá kabelka? Podívejte se na nejlepší kombinace

Černá je univerzální barva, která se dá sladit téměř se vším. Společně s bílou tvoří základ každého ženského i mužského šatníku. Když si nevíme rady, co si vzít na sebe, je to většinou nejrychlejší varianta, jak vytvořit vkusný outfit za pár minut. Také všichni dobře víme, jak umí černá barva výborně zakrýt nějaké to přebytečné kilo navíc. Ženy milují černou obuv, doplňky i oblečení. My se teď společně podíváme na to, jak do našich outfitů zapracovat stylové černé kabelky.

 

Černé a černobílé kombinace

Černé kabelky se výborně hodí ke koženým a koženkovým bundičkám a parkám. Velmi oblíbené jsou černé kabelky s různými dekorativními ozdobami a sponami, nejčastěji ve stříbrné či zlaté barvě, které jinak tmavý outfit skvěle oživí. V módě jsou také černé kabelky s řetízkovým kovovým popruhem. Koupit je můžete např. na webových stránkách CCC, kde můžete vybírat z menších i objemnějších kousků. Jestli máte rádi minimalistický styl, nešlápnete vedle ani s černobílou kombinací. Černé kabelky se skvěle hodí do sněhových outfitů, bílá díky nim tolik nezáří, přitom však outfit neztrácí na eleganci.    

 

Oblíbené barevné kombinace s černou kabelkou

Černá si skvěle rozumí také s červenou barvou. U žen se jedná o jednu z nejoblíbenějších kombinací vůbec a popravdě se není čemu divit. Černá barva má tu moc, že rudou barvu mírně potlačí, tím vykouzlí neodolatelný model, který však nepůsobí příliš vyzývavě, jako by tomu bylo např. u celočervené varianty. Měly bychom se však držet pravidla, kdy ladíme barvu kabelky s obuví. V případě černé kabelky tedy černá k černé. Černou kabelku i obuv můžeme zakoupit v některé z prodejen CCC, které disponují širokým sortimentem klasických i extravagantních kousků. K černo-červeným outfitům se také skvěle hodí tmavě modré džíny či denimové sukně. Modrá je dobrá, zvlášť, když ji kombinujeme s černou klasikou. Jak jsme si již předvedli, výborně se hodí k červeno-černé variantě. Trendy jsou však také dvoubarevné černo-modré kombinace. V letošní sezóně vede zejména baby blue odstín modré barvy, nebojte se tak vyzkoušet kombinaci poklidné modré barvy s elegantní černou kabelkou. Můžete volit kabelky v textilním i koženém provedení. Textilní se hodí zejména na denní nošení, kožené typy oceníte na společenské události či na večerním rande.                                         

Vzory a motivy s černou kabelkou

Černá kabelka se výborně hodí také k outfitům, kde jsou nosným prvkem rozličné vzory či motivy. Krásně outfit sjednotí a díky ní tak nebude působit chaoticky. Jedním z hlavních témat roku 2021 je příroda. Světoví návrháři tak zařadili do svých letošních kolekcí spoustu květinových vzorů. Můžeme se setkat s drobnými květy na elegantních halenkách, ale také s mohutnými květy na maxišatech. Stejně tak budou trendy zvířecí vzory na legínách či topech. Minimalistická černá kabelka, bez zbytečného zdobení, tak výše zmíněné outfity skvěle podtrhne a vkusně sjednotí. Jednoduchou černou kabelku můžeme zakoupit také v prodejnách CCC, kdesiz širokéhosortimentuurčitěvyberete i vy. K zvířecím a květovaným vzorům pak už jen nezapomeňte nazout jednobarevné, ideálně pak černé či alespoň tmavé, boty. Černé kabelky si oblíbili také příznivci konceptu tie-dye. Ti zasvěcenější z vás ví, že se jedná o starou dobrou batiku. Milovnice duhové tie-dye totiž velmi často volí jako sjednocující prvek hravé batiky právě černou minimalistickou kabelku.

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie