Zobrazit přihlášovací formulář

Jak vybrat dokonalou dovolenou pro vás i vaše děti

  • Publikováno:
Jak vybrat dokonalou dovolenou pro vás i vaše děti

Tuto otázku si jistě kladou mnozí rodiče, kteří si chtějí užít na dovolené klid a pohodu, ale zároveň si přejí, aby byly spokojené i jejich děti. Vyberte si dovolenou u CK Blue Style a splňte přání sobě i svým ratolestem.

Zatímco většina rodičů si pod pojmem ideální dovolené představí spokojené smějící se děti a sebe někde na lehátku u bazénu nebo na pláži vystavující se slunečním paprskům, popíjející drink a čtoucí oblíbenou knihu, děti chtějí často na dovolené zažít spoustu zábavy a vydovádět se, ať už v moři, bazénu, dětském koutku nebo během tématické diskotéky.

Skloubit přání všech členů rodiny může být lehčí, než se zdá. Skvělou volbou je zvolit pobyt v hotelu, který je zaměřený na rodiny s dětmi. CK Blue Style nabízí tak zvané multigenerační hotely, kde si zábavu i klid užijete vy i vaše děti. A vzít s sebou můžete i babičku s dědou, protože klienti nad 55 let získávají 500 Kč slevu. Na rodinnou dovolenou se tak nemusíte bát vyrazit i v početnější rodině.

Ti nejmladší se mohou těšit na dětské zóny a bazény s tobogány, skluzavkami a dalšími vodními atrakcemi. Aquaparky bývají zárukou zábavy nejen pro ně, ale často i pro dospělé. Jsou samozřejmě přizpůsobené hlavně dětem, a to všech věkových kategorií. Nechybí v nich pirátské lodi, divoká řeka, bazén s vlnobitím, skluzavky, tobogány ani brouzdaliště. To vše baví děti a také dospělé, pro které v některých aquaparcích navíc bývají strmé skluzavky a kroucené prudké tobogány. I vy tak můžete zažít mnoho zábavy a chvíle plné adrenalinu.

Díky tomu všemu na vás čeká spokojený pohled na dovádějící potomky, ke kterým se můžete připojit a užít si zábavu společně, nebo si vychutnat chvíli klidu a pořádný odpočinek. Pokud se o děti zrovna budou starat prarodiče, neváhejte si užít čas pro sebe a navštivte zónu pro dospělé, zajděte si na masáž nebo si udělejte romantickou procházku po pláži se svým partnerem.

Vyberte si z nabídky CK Blue Style hotel přesně podle vašich představ, který nabízí skvělé zázemí pro děti i dospělé a je prověřený po stránce kvality služeb. Čas s rodinou je nenahraditelný a není nic lepšího než trávit dovolenou plnou nezapomenutelných zážitků společně!

 

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie