Zobrazit přihlášovací formulář

Jste pro něj skutečně ta pravá? 7 způsobů, jak muži dávají najevo, že vás skutečně milují

  • Publikováno:
Jste pro něj skutečně ta pravá? 7 způsobů, jak muži dávají najevo, že vás skutečně milují

Není tajemstvím, že obě pohlaví projevují svou lásku a náklonnost různými způsoby. Zvláště pro ženy, které jsou vnímavější, to může být matoucí. Ve vztahu pak často dochází k řadě nedorozumění, které mohou vést až k rozchodu. Zbytečně! Muži a ženy zkrátka přemýšlejí jinak. Podívejte se, jak podle jeho chování zaručeně poznat, že je jeho láska k vám ryzí a nepředstíraná.

"Včera to byl ten nejmilejší chlap na světě a dnes je to naprostý blbec. Vůbec tomu nerozumím,“ to je běžné, legitimní prohlášení, které je od žen slyšet až příliš často. Mějte na paměti, že muži jsou také jen lidé, takže jejich emoce mohou také stoupat a klesat. To ale neznamená, že vás nemilují. Důležité je, aby to, co muž říká a dělá, bylo v souladu. Existuje ale společný soubor příznaků, kterými prokazují svou lásku k ženě. Tady jsou!

1. Naslouchá vám (pozorně!)

Ženy jsou obecně mnohem lepšími posluchači než muži. Nejde jen o stereotyp, je to věda, jak odhalila studie provedená na univerzitě v Cambridgi. Kuriózní je, že muži se vždy plně jen soustředí na věci, které jsou pro ně zajímavé. Takže když vás muž nejen slyší, ale také aktivně věnuje pozornost tomu, co říkáte, a inteligentně reaguje – jde o dovednost, které se říká aktivní naslouchání - můžete si být jisti, že jste hluboko v jeho srdci.

2. Nebojí se obětovat

Přinášet osobní oběti je mnohem snazší, když to děláte pro osobu, kterou milujete. Zamilovaný muž se bude cítit nesmírně nepříjemně při pomyšlení na to, že by jeho žena byla nešťastná - zvláště pokud s tím může něco udělat. Obětování svého pohodlí je jedním ze způsobů, jak muž projevuje svou lásku k vám. Téměř vždy vás postaví na první místo, i kdyby to mělo znamenat změnu jeho plánů nebo vykročení z jeho komfortní zóny.

3. Ukazuje zranitelnost

Muži často mohou být při projevování jakéhokoli chování opatrní, aby nedošlo k tomu, že ostatní okolo nich ho budou vnímat jako slabost. V lásce však tento hluboce zakořeněný postoj často ustupuje na vedlejší kolej a umožňuje vám tak vidět jejich skutečné emoce. Když je muž zamilovaný, důvěřuje vám, netají se svými pocity, je mnohem uvolněnější, když o sobě mluví. Začne se zkrátka otevírat a vpustí vás do svého nejhlubšího nitra. Pokud to budete dělat i vy, vytvoří se mezi vámi hlubší, smysluplnější pouto.

4. Miluje, jak vypadáte, dokonce i v těch „nejhorších dnech“

Pamatujete si, kolik úsilí člověk věnuje tomu, aby během prvních schůzek vypadal co nejlépe? Samozřejmě. Každý chce vypadat a cítit se co nejlépe a muži nejsou při setkání s potenciálním partnerem výjimkou. Pak je tu skutečný vztah. Když spolu dva lidé tráví více času, zpohodlní a potřeba zapůsobit obvykle prudce klesá. Těžko ale doma budete chodit celý život nastrojená a namalovaná, klidně choďte v pyžamu nebo pohodlném oblečení. Pokud vás skutečně miluje, navzdory vašemu pohodlí si stále bude myslet, že vypadáte krásně. To, co ho na vás fascinuje, není značkové oblečení nebo dokonalé líčení, ale váš úsměv, váš smích a vaše osobnost.

5. Je na vás hrdý (a nebojí se to dát najevo)

V lásce se skutečný muž nestydí říct, jak je pyšný, že vás má. Ať už jste fantastická matka, dříč nebo jdete za svým cílem, můžete si být jistá, že vaše úsilí nezůstane bez povšimnutí. Ve skutečnosti všechny obdivuhodné věci, které žena udělala nebo na kterých pracuje, přináší muži velkou hrdost a radost. A na vaši snahu ocení a na to, co děláte je hrdý, i když neuspějete.

6. Bojuje za vás

Když je muž opravdu zamilovaný, udělá cokoli, aby si vás udržel. Neexistuje pro něj jiná možnost, jste tu jen vy. Miluje vaše nedokonalosti a chce být s vámi i v těch nejtemnějších časech. I když procházíte těžkým obdobím a odháníte ho pryč, odměňuje se vám láskou. A bude za vás bojovat v každé situaci. Postaví se za vás, pokud vám bylo ublíženo. Brání vás, i když se může zdát, že je celý svět proti vám. To je skutečná láska.

7. Chová se k vaší rodině a přátelům s respektem

Pokud chlap ví, že je pro vás někdo důležitý, standardně se stane důležitým i pro něj. Důvod je prostý: vážíte si své rodiny a přátel a poslední věc, kterou by on chtěl udělat, je zranit vaše city. I když se mu každý člen vaší rodiny nebo dokonce jeden z vašich roztomilých přátel nemusí líbit, zkousne to, protože ví, jak moc pro vás znamenají.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie