Zobrazit přihlášovací formulář

Už jste to slyšeli? S novým Mimibazarem můžete právě teď vyhrát zajímavé ceny!

  • Publikováno:
Už jste to slyšeli? S novým Mimibazarem můžete právě teď vyhrát zajímavé ceny!

Je hezčí, přehlednější, nabízí zajímavé čtení a hlavně se s ním mnohem lépe pracuje. A to jak na počítači, tak i na mobilním telefonu či tabletu. Řeč je o novém Mimibazaru, který, jak jste si už určitě všimli, prochází velkou změnou. Vyzkoušejte si nové vkládání inzerátů a zapojte se tak do naší soutěže. 

Mimibazar se v posledních týdnech hodně změnil. Přibyla řada jak menších, tak i zásadnějších vylepšení vzhledu i funkcionalit. Velmi děkujeme všem, kteří nám nový Mimibazar pomohli doladit prostřednictvím testování a dotazníků. Jsme rádi, že i nadále chcete vytvářet Mimibazar s námi. Nový vzhled byl vítaný 73 % respondentů, to nás přesvědčilo o tom, že jdeme správným směrem.

Co oceníte asi nejvíc, to je mnohem jednodušší vklad inzerátů. Připravili jsme nový formulář, se kterým bude vklad každého nového inzerátu hračkou. Nejen, že inzeráty vložíte snadno i z mobilu, ale především můžete nahrát všechny fotky najednou.

SOUTĚŽ

Abychom to společně oslavili, připravili jsme si pro vás malou výzvu s odměnami:

1. Vyberte doma kus oblečení, které už nenosíte.
2. Přidejte ho jako inzerát na Mimibazar.
3. Inzerát sdílejte ve formě komentáře pod naší facebookovou výzvu, kterou najdete zde >> SOUTĚŽ

Náš tip:
Můžete přidat i krátký příběh, při jaké příležitosti jste měli tento kus oblečení na sobě, není to ale podmínkou.

Už v pátek 13. srpna 2021 vylosujeme 3 výherce, kteří získají buď roční předplatné časopisu Maminka, kuchařku Mimibazaru nebo Mimibazar členství Safír na 3 měsíce zdarma.  

Přejeme vám hodně štěstí!

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie