Zobrazit přihlášovací formulář

Slevové kupóny pomáhají šetřit rodinný rozpočet. Obzvláště vítané jsou slevy pro maminky

  • Publikováno:
Slevové kupóny pomáhají šetřit rodinný rozpočet. Obzvláště vítané jsou slevy pro maminky

Na konci druhé dekády jednadvacátého století klesla nezaměstnanost V České republice na historické minimum a mzdy o poznání stouply. A nejen na vysoce kvalifikovaných pozicích – výrazně si polepšili i dělníci a další manuální pracovníci. Mnoho rodin i jednotlivců začalo vidět svou budoucnost v zářivých barvách. Zejména těm, kteří dříve mívali hlouběji do kapsy, se zdálo, že se konečně zablesklo na lepší časy. Pandemie koronaviru však v podstatě ze dne na den zcela obrátila situaci. Mnoho obyvatel Česka i dalších zemí na celém světě je dnes kvůli ní vystaveno riziku chudoby. V tíživé situaci se přitom ocitají zejména rodiny s dětmi.

Slevové kupony využívá stále více lidí. Lze s nimi nakoupit o poznání výhodněji

Nejrůznější akční nabídky a slevy řadu let využívá nemalé procento Čechů. A jejich počet postupně stoupá. Není se čemu divit. Konkurence na trhu je obrovská bez ohledu na to, zda se jedná o zboží či nejrůznější služby. Firmy se tak snaží zapsat se do povědomí klientů a nalákat je nejrůznějšími pobídkami. Právě konkurenčnímu prostředí vděčí zákazníci za opravdu pestrou paletu nejrůznějších akcí. A také za výrazné slevy, které často pomohou snížit cenu o několik procent. Některé prodejny a provozovny jsou dokonce ochotny nabídnout ještě vyšší úsporu. Někdy se zvýhodnění týká jen části nabídky, často se však vztahuje na vše, co lze u firmy pořídit. Oblíbené jsou nejen časové omezené akce, ale také slevové kupóny.

Pandemie způsobila, že se mnozí museli začít zacházet s penězi opatrněji

Mezi důsledky pandemie koronaviru nepatří jen oběti na životech. Ve finanční tísni se během několika málo či měsíců zcela nečekaně ocitl nemalý počet podnikatelů i lidí pracujících v segmentech, které naplno zasáhla opatření vlády a ministerstva zdravotnictví. Některým se povedlo poměrně rychle a bez větších obtíží najít uplatnění ve zcela jiném oboru, mnozí však byli nuceni spokojit se s výrazně nižšími příjmy, případně o výdělek zcela přišli. V komplikované situaci se navíc ocitli mnozí rodiče dětí školou a posledním ročníkem školky povinných, kteří byli navíc nuceni zajistit dostačující připojení k internetu a opatřit každému potomkovi vlastní zařízení i dostatek soukromí pro on-line distanční výuku. Pro rodiče s nižšími příjmy a několika dětmi se jednalo o investici na hranici možností, samoživitelé často museli žádat o pomoc rodinu a přátele.

Slevy pro maminky jsou pro rodiny výhodné. Díky nim lze výrazně snížit výdaje

V nezáviděníhodné situaci je dnes nejedna rodina. Nejen, že je třeba zaplatit výdaje související s chodem domácnosti, nemalá část rozpočtu padne na bydlení a platby za energie. Potomky je navíc třeba vybavit do školy, zajistit jim kroužky a další mimoškolní aktivity. Řada rodin navíc splácí hypotéku, případně měsíčně platí nezanedbatelnou částku za nájem. Slevy pro maminky tak jsou velice vítané. Vyhledávají je jak samoživitelky, tak i ženy, které mají dobře zajištěného partnera. Se slevami pro maminky a různými výhodnými slevovými programy je možné měsíčně snadno ušetřit několik stokorun. Využít je lze na dětskou výživu a nejrůznější kosmetiku, oblečení, výbavičku pro miminku i celou řadu dalšího zboží. Slevy pro maminky navíc bývají poskytovány i na volnočasové aktivity.

Při jakých nákupech je možné uplatnit slevové kupóny?

Slevové kupóny nabízejí firmy jak na celý sortiment, tak pouze na vybrané zboží či služby. Použít je můžete nejen na nákupy potravin, domácích potřeb či drogistického zboží. Získat můžete i slevový kupón na stavební materiál, dovolenou, masáže, jídlo v restauraci nebo třeba na návštěvu kulturní akce. Slevové kupóny můžete najít v akčních letácích, některé společnosti je čas od času zasílají věrným zákazníkům e-mailem nebo poštou. A také si je můžete sami najít na internetu. Vždy si však ohlídejte datum platnosti – slevový kupón jde totiž obvykle využít jen po určitou dobu, obvykle v horizontu několika týdnů.

 

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

uzivatelsafir 25. 8. 2021, 11:00
Líbí. (Y)

Kategorie