Zobrazit přihlášovací formulář

Děti nemyjeme, čekáme, až začnou smrdět, prozradila slavná herečka

  • Publikováno:
Děti nemyjeme, čekáme, až začnou smrdět, prozradila slavná herečka

Mýt či nemýt děti každý den, toť otázka, kterou si teď klade řada rodičů. Bouřlivou diskuzi na toto téma vyvolalo prohlášení populární americké herečky Kristen Bell, která má se svým manželem zřejmě poněkud svérázný přístup k osobní hygieně. Neuvěříte, co v televizním studiu prohlásili.

Zdroj: The View

 

"Jsem velkým příznivcem čekání na smrad," prohlásila Kristen během vystoupení ve slavné talk show The View, která je vícegeneračním panelem žen, které diskutují o „žhavých tématech“ dne. Po boku přitom měla herečka, kterou znáte především díky hlavní roli v kriminálním seriálu s názvem Veronica Mars, svého manžela Daxe Sheparda.

 

"Jakmile zachytíš závan nelibé vůně, je to způsob, jak ti příroda dává najevo, že je něco v nepořádku. Je to jako červená vlajka. Upřímně, jsou to jen bakterie, ale jak se objeví, je to jako znamení, které říká: Jděte do vany nebo sprchy," prozradila, čím se u nich doma řídí.

 

Dax k tomu ještě dodal, že když byly jejich dvě děti mladší, dodržovaly stanovený řád což znamenalo, že se koupaly každý večer před spaním - ale to se s přibývajícím věkem změnilo. "Nějak začaly chodit spát kdy se jim zachtělo a řád šel stranou. Na George jsme dokonce museli čas od času houknout: ´Hej, kdy jsi se naposledy koupal?"´, prohlásil.

 

Důvodem, proč přišlo toto téma na přetřes, bylo nedávné prohlášení jiné slavné herečky Mily Kunis. Ta se před časem médiím svěřila, že se ani ona ani její děti pravidelně nesprchují. Ona sama si prý jen denně mokrou žínkou otře přirození a podpaží, jako to dělaly ještě naše babičky. A své děti, dceru Wyatt (6) a syna Dimitrije (4), dokonce myjí jen když na nich vidí špínu.

 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený The View (@theviewabc)

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie