Zobrazit přihlášovací formulář

Hvězda muzikálů Genny Ciatti porodila. Dceři dali nádherné jméno

  • Publikováno:
Hvězda muzikálů Genny Ciatti porodila. Dceři dali nádherné jméno

Termín porodu měla sice až téměř za měsíc, malé se už ale chtělo na svět. Známá muzikálová zpěvačka se tak už včera nečekaně stala maminkou. A s partnerem štěstím jen září.

 

"Největší štěstí v životě.. LARA SALKINI.. dnes přišla skoro o měsíc dřív, ale má se nádherně k světu.. má 2,89 a 49cm, obě jsme v pořádku a zdravé... OBROVSKÉ DĚKUJI všem lékařům, sestrám a porodní asistenci V Porodnici Apolinář za SKVĚLOU péči!!! Moc jste mi pomohli vaim milým přístupem.. je vidět, že to děláte s láskou a úsměvem a těch 11h kontrakcí se dalo o to lépe vydržet..," napsala na svých účtech na sociálních sítích a připojila několik fotografií.

A nezapomněla ani na poděkování svému snoubenci Jakubovi Salkini, který jí o ruku požádal letos na svátek svatého Valentýna. "A další obrovské DĚKUJI mé 2. polovičce, která mi byla po celou dobu neskutečnou oporou.. miluji tě amore". Nechyběla samozřejmě ani srdíčka.

 

 

Důvodem předčasného porodu mohlo být i onemocnění Covid, které zpěvačka prodělala začátkem srpna tohoto roku. Kvůli svému těhotenství měla totiž obavy nechat se oočkovat. Protože ale stále nejen pracovně navštěvovala různé akce a večírky, není zas až tak zvláštní, že se jí nemoc nevyhnula. Na stejné akci tenkrát onemocněli i další tři lidé.

„Je to v pytli. COVID - pozitivní. To, čeho jsem se bála jako čert kříže… Moje příznaky: suchý dráždivý kašel, rýma, hrozná bolest kloubů, únava, ale naštěstí nemám vysoké horečky, max. to stouplo na 38, tak jsem si dala paralen (v těhotenství stejně víc nemůžu),“ svěřila se tenkrát na sociálních sítich Ciatti. Musela dokonce požádat své fanoušky, aby jí v Plzni vyzvedli oxygenerátor - kyslíkový přístroj, který by jí pomohl dýchat.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie