Zobrazit přihlášovací formulář

Jsou jí čtyři, přesto je úspěšnou blogerkou. Učí ženy, jak se líčit

  • Publikováno:
Jsou jí čtyři, přesto je úspěšnou blogerkou. Učí ženy, jak se líčit

Je hvězdou sociálních sítí a není divu! Tohle malé děvčátko má bezesporu obrovský talent, který jí nejspíš bude závidět nejedna dospělá žena. S make-upem v pouhých čtyř letech dokáže zázraky. Nevěříte? Podívejte se!

 
 
 
View this post on Instagram

Příspěvek sdílený Kassie (@official_kassiem)

 

Před zrcadlem se v jejím věku nakrucuje spousta holčiček, v šuplíku mají dětské oční stíny, tvářenku a rtěnku, některé už dokonce tajně vyzkoušely i mámin make-up. Čtyřletá Kassie je ale jiná.

Bezchybně dokáže nalíčit kouřové oči, udělat dokonalé linky, nalepit umělé řasy a dokonce i za pomoci kosmetických přípravků například zúžit či naopak rozšířit obličej nebo ho jinak vylepšit. A působí při tom naprosto sebevědomě. Z každého pohybu je vidět, že dobře ví, co dělá, a že jí to baví. Je to zkrátka profesionálka každým coulem.

"Kassie se to všechno naučila skoro sama a za velmi krátkou dobu. Je to její koníček," prozradila médiím její maminka, která je sama profesionální vizážistka a soustředí se především na umělecký make-up. Malá Kassie tak měla po kom talent podědit. Maminka je jí velkou inspirací.

Není divu, že se roztomilá holčička rychle stala hvězdou sociálních sítí. Na svém instagramovém profilu má téměř tři sta tisíc sledujících a každý den přibývají další. Některé fanynky jen obdivují její práci, jiné u ní hledají inspiraci v nových trendech, další chtějí poradit, jak se správně nalíčit.

Snem malé Kassie je stát se profesionálkou jako její maminka, která je jí vzorem, plně ji podporuje a často jí slouží jako živoucí model. Vše pak natáčí na videa, která sdílejí se svými fanoušky. Z pohledu na ně je už teď zřejmé, že dívenka na to skutečně má. Tak snad se jí její velký sen vyplní.

 
 
 
View this post on Instagram

Příspěvek sdílený MAKEUP BY SHAB (@makeupby_shab)

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie