Zobrazit přihlášovací formulář

Vyzkoušejte si, jak jste dobří v kvízech! A chytrý multifunkční hrnec může být váš!

  • Publikováno:
Vyzkoušejte si, jak jste dobří v kvízech! A chytrý multifunkční hrnec může být váš!

Jste hraví? Milujete vědomostní soutěže? Rádi vyhráváte? Pak jsme objevili něco právě pro vás! Zbrusu novou soutěžní aplikaci s vědomostními kvízy, v nichž si ověříte své znalosti, pobavíte se, a zároveň můžete vyhrát nejen multifunkční hrnec, který uvaří za vás, ale řadu dalších zajímavých cen, a dokonce i peníze.

Kvízuj je zbrusu nová česká soutěžní aplikace, ve které můžete každý den hrát, neboli kvízovat, o reálné peníze a jiné odměny. Nejlepší na tom je, že kvízovat můžete odkudkoli a zcela zdarma a stačí vám jen váš mobilní telefon s připojením k internetu, takže se do toho můžete pustit klidně teď hned.

Jak to funguje

Vyzkoušejte si základní denní kvízy, ve kterých se můžete těšit na deset otázek. K jejich překonání máte tři životy, díky kterým vás nemusí mrzet, pokud nebudete znát správnou odpověď na některou z otázek, a tři nápovědy, které vám kvízování usnadní. Ale pozor, jde vám o čas, takže čím dříve odpovíte, tím více bodů získáte.

Jak soutěžit o ceny

Kromě denních kvízů v 6 kategoriích (věda, umění, historie, geografie, sport a různé) na vás v aplikaci čekají také týdenní slosování a sponzorované soutěže. Pokud se vám podaří vykvízovat určitý počet bodů, tak se každý týden automaticky dostáváte do slosování o parádní ceny! Ve sponzorovaných kvízech pak získáváte šanci vyhrát některou z předem oznámených odměn.

Právě teď je to například chytrý multifunkční hrnec TEFAL COOK4ME+, který je snem každé kuchařky i kuchaře. Už ze samotného názvu hrnce je totiž evidentní, že víceméně uvaří za vás. To je přece pohádka, která se s tímto hrncem mění v realitu. A pokud už takový hrnec máte, můžete ho zkusit vyhrát a potěšit s ním pod vanočním stromečkem třeba maminku, sestru nebo bráchu samotáře. Soutěž o hrnec probíhá od pondělí 25. 10. 2021 do pátku 29. 10. 2021. Poté proběhne losování, které rozhodne o výherci multifunkčního hrnce.

Jak vyhrát skutečné peníze

Skutečné peníze získáváte za úspěšné kvízování. To, jak se vám daří, můžete v poklidu sledovat ve vašem profilu přímo v aplikaci Kvízuj. Na stejném místě si také můžete své vykvízované peníze nechat poslat přímo na vlastní bankovní účet.

 

Jste připraveni začít kvízovat? Tak pojďme na to.

Aplikaci pro
iOS stahujte zde. Aplikaci pro Android zde.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie