Zobrazit přihlášovací formulář

Báječný dárek pro malé i větší kluky: Realistické modely autíček potěší všechny věkové kategorie

  • Publikováno:
Báječný dárek pro malé i větší kluky: Realistické modely autíček potěší všechny věkové kategorie

Málokdy narazíte na chlapce či chlapa, který by neměl rád auta všech velikostí. Hrají si s nimi už ti nejmenší, a i když v pozdějším věku obvykle od hraček přejdou k vozům skutečným, v moment, kdy v ruce drží nějaký pěkný a kvalitní model, jejich srdce zaplesá a znovu se vrátí do dětských let. A co teprve když je dálkově řízený. Pokud tedy stále tápete, jaký dárek pod stromeček pořídit synovi, vnukovi či třeba synovci, máme pro vás skvělý tip.

Zapomeňte letos na nekvalitní autíčka z křekhé umělé hmoty, která jsou často polámaná dřív, než dohoří svíčky na vánočním stromečku. Vsaďte tentokrát raději na kvalitní modely se stabilní kovovou konstrukcí, s nimiž si dosyta vyhrají kluci a muži všech věkových kategorií, a navíc si je mohou předávat z generace na generaci.

Takovými jsou například modely hraček SIKU, které jsou už řadu let součástí dětských pokojíčků. Mají stabilní konstrukci z kovu a tělo z plechu a kvalitních plastových komponentů. Znáte je možná především jako modely aut běžného provozu a také modely aut v oblasti silniční dopravy, stavebnictví a záchranné služby nebo v zemědělství, ale i modely z oblasti dopravy letecké. A nechybí samozřejmě ani tolik oblíbené prostředky hromadné dopravy, jako je tramvaj či autobus, a to dokonce i s kloubem v prostřední části, který umožňuje lehké ohýbání vpravo i vlevo.

Modely hraček SIKU splňují nejvyšší požadavky na kvalitu a bezpečnost a poskytují spoustu hodin zábavy a bezpečné hry nejen v pokojíčku. Aby byly tyto požadavky splněny, jsou modely hraček SIKU vyrobeny z kovových a plastových dílů litých pod tlakem. Díky tomu jsou robustní a odolné a umožňují realistické hraní každodenních scén v silničním provozu, na staveništi, záchranných službách nebo v zemědělství. Modely hraček SIKU neobsahují PVC a splňují německé i mezinárodní normy a směrnice pro bezpečnost hraček.

Unikátní systém silnic, budov a doplňků, které lze bez omezení přestavovat

Značka SIKU přináší celou řadu tématických sérií, z nichž si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Zbrusu nový herní systém SIKU WORLD vytváří prostor pro ještě nápaditější zábavu při hraní! Nabízí různé variabilní sestavení silnic a báječné doplňky. Vybudujte si obrovskou farmářskou krajinu s traktory a hustými lesy, nebo třeba část metropole s hasičskou zbrojnicí, garáží nebo stavebními stroji. Se SIKU WORLD je všechno možné, stačí mít jen trochu fantazie!

Zábava pro milovníky mětského života

Městská série SIKU SUPER nabízí široký výběr se všemi různými tématy, které k městkému životu patří: bagry, jeřáby, lodě, nákladní automobily nebo komunální vozidla. Najdete v ní standardní vozy, vzácné super sportovní vozy, hasičká nebo popelářská auta, ale třeba i řadu policejních vozidel. Modely z této řady jsou k dispozici v měřítku 1:50, 1:55 a 1:87.

Série pro malé farmáře a farmářky

Série SIKU FARMER osloví především milovníky domácího zvířectva a práce na farmě. Vyniká precizním zpracováním, kvalitními barvami a reálným provedením. Na vaše děti v ní čekají výkonné traktory renomovaných značek jako John Deere, CLAAS, Steyr nebo Fendt. Nechybí ale ani široký výběr všech možných přívěsů a návěsů, kultivátory, kombajny, čelní nakladače a podobně. Dopřejte svým ratolestem hodiny skvělé zábavy a přeneste se s nimi na farmu, daleko od ruchu velkoměsta. Zajímavý venkovský život SIKU je k dispozici v měřítku 1:50, 1:87 a 1:32.

Vstříc dobrodružství!

Na policajty a zloděje si hrají snad všichni kluci. A právě SIKUWORLD jim umožní se do světa strážců zákona i gangsterů přenést. Policejní stanice SIKUWORLD je kompatibilní s ostatními sadami v SIKUWORLD, ale lze s ní hrát i samostatně. Obsahuje stěny se zamřížovanými okny, zeď pro vylomení, celu a policejní rekreační a servisní oblasti. V typickém stylu siku je třípodlažní budova se střešní terasou detailně vybavena anténou, padacími dveřmi s tajnou přihrádkou, žebříky, světlometem s dosvitem, paletovým lůžkem v cele, satelitním systémem, stoly a židle a monitorovací kamera. A samozřejmě můžete rozšířit vozový park o mnoho policejních vozidel.

Budovy policejní stanice, a stejně tak i té požární, lze montovat podle jasně ilustrovaných pokynů. Z montážních dílů lze vytvořit velmi individualizované budovy ve tvaru L nebo U, nebo lze tyto části zabudovat do vícepodlažní budovy. Modulární struktura a stabilita systému push-fit dávají dětem plný prostor pro kreativitu. Zde systém push-fit siku povzbuzuje motorické a kognitivní schopnosti dítěte prostřednictvím hry. Zásuvný systém SIKU podporuje motorické a kognitivní schopnosti dítěte. Schopnost vytvořit něco bez pomoci dospělých také posiluje sebevědomí.

V sadě SIKUWORLD nazvané Útěk z vězení gangsteři pomocí kabelu připevněného k Dodge RAM 1500 vytrhli zeď a pomohli svým komplicům uprchnout. Světlomet se rozsvítí a vězení na dvoře je jasně osvětlené. Policie přijíždí v Mercedes-Benz Sprinter s skříňovým tělem a policisté pronásledují gangsterky. Gangsterům se ale přesto podaří uprchnout. V SIKUWORLD vytvoří modul Light & Sound scénu jako ve filmu!

Rádiem řízené modely zabaví i tatínky a dědečky

Starší stoprocentně osloví vysoce kvalitní řada SIKUCONTROL. Chcete naložit náklad, přepravit ho nebo pracovat na polích – pouhým stisknutím tlačítka? To vše je možné s realistickými modely v měřítku 1:32. Lité kovové traktory a nákladní vozy této řady jsou vybaveny nejmodernější elektronikou a napájeny rádiovou technologií 2,4 GHz. Díky funkcím řízení a servomotorům je snadné připojit přívěsy, provádět manévry řízení nebo ovládat jakékoli další součásti pomocí dálkového ovládání. Se SIKUCONTROL lze také vytvářet - stejně jako ve skutečném životě - pomocí rádiového dálkového ovladače vzrušující a realistické scénáře hraní. Když si navíc stáhnete aplikaci zdarma, aktivujte připojení Bluetooth, začne skutečná zábava! S novou SIKUCONTROL APP lze totiž tahače a nákladní vozy ovládat pomocí chytrých telefonů a tabletů (technologie Android a iOS).

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie