Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoční dekorace: Návod na výrobu roztomilých sněhuláčků ze starých rukavic

  • Publikováno:
Vánoční dekorace: Návod na výrobu roztomilých sněhuláčků ze starých rukavic

Taky vaše děti chodí domů ze školky a školy jen s jednou rukavičkou? U nás je to na denním pořádku! Pokud tedy doma najdete nějakou tu nespárovanou pletenou dětskou rukavici, můžete si z ní vyrobit roztomilé sněhuláčky pro štěstí podle návodu Ládi Hrušky. Tvořit můžete se svými dětmi, abyste se společně zabavili, ale třeba také sami, a rozdávat je svým blízkým pro radost. Jejich výroba je rychlá, levná a jednoduchá.

 

Vánoční dekorace jsou v prosinci téměř povinností, k předvánočnímu období prostě patří. Domov zútulní a vnesou do něj tu pravou sváteční atmosféru. Adventní věnec na stůl a svícen či svítící hvězda do okna nestačí. Pořiďte si do interiéru nějaké další tématicky laděné drobnosti. Když budou vlastnoručně vyrobené, potěší vás ještě víc.

 

Sněhuláci ze starých rukavic

 

Co budete potřebovat:

 

  • dětské pletené rukavice

  • vatelín

  • velký dřevěný korálek

  • knoflíky

  • několik tenkých klacíků

  • fix

  • lepicí tavná pistole

Postup:

 

1. Rukavici vycpěte vatou nebo vatelínem.

 

 

2. Na velký dřevěný korálek nakreslete fixem obličej sněhuláka.

 

3. Z nějaké jiné rukavice odstřihněte palec a navlékněte ho sněhulákovi na hlavu jako kulicha. Pomocí tavné pistole ho přilepte na korálek.

 

 

4. Nyní už jen stačí sněhuláčka finálně dozdobit. Na kabátek mu přilepte řadu knoflíku. Do podpaží, resp. pod prst z palčákové rukavice, mu vložte a tavnou pistolí přilepte nalámanou větvičku copy otýpku klestí.

 

5. A sněhuláček pro radost je hotový!

Náš tip

Spoustu dalších návodů, nápadů a rad najdete v pořadu Vychytávky Ládi Hrušky pro všechny chalupáře, chataře, zahrádkáře, chovatele, majitele teras, balkonů i okenních parapetů. Jeho vychytávky vám usnadní život, osobitý šarm zlepší náladu. Poradí, sežene, vyzkouší, vymyslí, předvede, ušetří, uvaří… Přijede k vám na zahradu, do dílny i do kuchyně! Pořad plným nejen sezonních rad a tipů si můžete pustit každou neděli po poledni na Primě.

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie