Zobrazit přihlášovací formulář

Vybíráme nejlepší kočárky

  • Publikováno:
Vybíráme nejlepší kočárky

Vybíráme nejlepší kočárky

Čekáte miminko a nevíte, který kočárek si koupit? Co zohlednit, jaké jsou nové trendy? Provedeme vás nabídkou a ukážeme vám, co je i šetrné k životnímu prostředí.

Kočárky Stokke – výběr

Naše maminky to měly o poznání jednodušší. Existovalo pár druhů kočárků, ty se střídaly maximálně s golfáčema. Dnes ale máte klasické kočárky, terénní typy, speciální modely na běh, kočárky za kolo, druhy s vyjímatelnou korbičkou. A to nemluvíme o značkách. Proto vám nadneseme jednu z nejosvědčenějších na trhu a ukážeme vám skrze ni, jaké typy kočárků existují. Jde o kočárky Stokke. Tato značka se pyšní skandidávským stylem, technickou precizností a vychytanými ergonomickými řešeními. Rovněž jí není cizí téma udržitelnosti. To vše souzní i s ohledem na zdravý vývoj dítěte. V nabídce mají sporťáky i klasické modely kočárků.

Stokke Xplory – parťák na procházku i do terénu

Filozofie firmy Stokke je jednoduchá. Dítě má vidět mamince do očí a naopak. Tento kontakt je velmi důležitý, protože vytváří v dítěti pocit bezpečí, navíc se vás naučí více vnímat. Kočárky Stokke proto jsou navrženy tak, aby dítě sedělo co nejvýše. Například modely Stokke Xplory mají tak různé variability, co se týká nastavení výšky korbičky. Jakmile ratolest povyroste, může se posléze sedačka otočit na směr jízdy, kdy dítě vnímá okolní svět. Dalším typem je Stokke Trailz. Výjimečný je svým designem, ovšem není to na úkor funkčnosti. Látky jsou voděodolné, v duchu filozofie firmy vyrobené ze 100% recyklovaných materiálů. Samozřejmě je myšleno na komfort dítka. K dispozici je i ergonomická termoizolační vložka. V takovém kočárku se vaše dítko bude cítit pohodlně a bezpečně. Na nabídku těchto kočárků se můžete podívat například do obchodu Mybabystore.cz, kde vám i poradí, pokud byste si nevěděla s něčím rady.

 

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie