Zobrazit přihlášovací formulář

20 nejlepších dárků pro školáky: Potěší a vykouzlí úsměv na dětské tváři!

  • Publikováno:
20 nejlepších dárků pro školáky: Potěší a vykouzlí úsměv na dětské tváři!

Vánoce jsou za dveřmi, do Štědrého dne zbývají už jen dny, je tak nejvyšší čas nakoupit všechny zbývající dárky, které vám ještě chybí. Pokud netušíte, čím byste svému potomkovi či potomkům udělali radost, nebo jen nechcete trávit hodiny v přeplněných obchodech, inspirujte se našimi tipy na věci, s nimiž zaručeně nešlápnete vedle. A navíc je může koupit online. Když je objednáte ještě dnes, Ježíšek to do Vánoc stihne.

 

Jezdecké centrum - stáj s příslušenstvím u jezera - Schleich 42567 

Všem dívkám se rozzáří oči, když z vánočního papíru vybalí tenhle senzační dárek, který je zabaví na dlouhé hodiny. Stačí už jen osedlat koně a mohou vyrazit. Ale až po dokončení prací ve stáji. Ještě štěstí, že s jezdeckou stájí z kolekce Schleich® HORSE CLUB je to taková zábava a nabízí vše, co potřebují. S masážním kartáčem, háčkem na kopyta a hřeblem upraví arabskou klisnu i její hříbě v boxu pro hřebelcování během chvilky. Dobře vychovaní koně si poté opravdu zaslouží pamlsek – třeba mrkev nebo jablko? Nebo den v aquaparku s tobogány! A pokud budou chtít předtím uklidit, díky vidlím bude stáj uklizená rychleji, než řeknou „jako ze škatulky“. Stáje budou jen zářit. 

Sada obsahuje: 1× dům, 3× box pro koně, 1× mycí stanice, 1× dřevěný kůň, 2× hrnek, 2× talíř, 1× pytel ovsa, 2× jezdecký klobouk, 2× balík slámy, 2× balík sena, 1× siláž, 1× kbelík, 2× kartáč, 2× jablko, 2× mrkev, 1× kočka, 1× myš, 3× kůň, 1× vidle, 1× koště, 2× deka pod sedlo, 2× spací pytel, 2× polštář, 1× kovbojský klobouk, 2× plně pohyblivá figurka

Jezdecké centrum Schleich zakoupíte ZDE >>

Společenská hra Shipping Empire

Především kluky, ale i celé rodiny, bude bavit poutavá společenská hra o světové lodní dopravě. Dokážete překonat výzvy a vybudovat si přepravní impérium? Pomocí jeřábu nakládejte a vykládejte kontejnery. Vhodné pro děti od 7 let.

Doporučená cena: 599 Kč

Truhla plná hraček - limitovaní edice Nici

Darujte tajemnou truhlu, podobnou té s pokladem ve filmech o pirátech, v níž ale nejsou zlaté mince a drahokamy, ale spousta zajímavých hraček. Novinka roku 2021 s názvem Truhla plná hraček spadá pod značku Hračky pro všechny. V sortimentu najdete hračky pro holky a kluky jakéhokoliv věku. Jsou to hračky prověřené léty zkušeností, testované dětmi i úplné novinky, které se ještě nedostaly na pulty prodejen.

Limitovaná edice Nici obsahuje unikátní složení plyšových hraček světové značky Nici. Obsah limitované edice je NICI plyš Krokodýl McDile vyrobený ze speciálního plyšového materiálu, který imituje krokodýlí kůži s lesklým potiskem. Krokodýl, stejně jako polštářek a klíčenka, patří do nové kolekce NICI Green, která téměř výhradně používá plyš a výplně vyrobené z recyklovaných materiálů, jako jsou použité PET lahve, šetří tak naše životní prostředí. Dále pak v truhle děti najsou NICI pero Wild Friends gumovací, NICI pero Wild Friends vícebarevné, NICI klíčenku Hroch DJ Nilbert 9cm, NICI porcelánový hrníček Wild Friends 2022, NICI veselý penál s oblíbenými divokými kamarády Krokodýlem a Hrochem, NICI roztomilý polštář s hrochem DJ Nilbertem a krokodýlem Croco McDilem.

Všechny limitované edice vychází v omezeném počtu kusů. Proto neváhejte a nakupujte ihned. Tyto kolekce se nebudou opakovat! 

Truhlu plnou hraček z limitované edice Nici zakoupíte ZDE >>

Nová panenka ze série Rainbow High Vision Diva

Tahle trendy hračka potěší všechny malé parádnice. Nové panenky ze série Rainbow High tentokrát soutěží v hudební soutěži středních škol! Panenka Ayesha Sterling má jedinečný design, je oblečená v šedých barvách, má nádherně detailně zpracované rysy a šedé dlouhé vlasy. Díky doplňkům si s ní dívky opravdu vyhrají. Mohou jí připravit na soutěž, učesat jí, obout moderní boty, obléct jí kabát!

Panenky zakoupíte v celé řadě partnerských kamenných i internetových obchodů. Díky široké distribuční síti nemusíte pro žádnou z nich jezdit daleko.

Více o těchto a dalších oblíbených panenkách se dozvíte ZDE >>

Playmobil Wiltopia 71009 Noční světlo deštného pralesa

Kouzelné noční světlo přináší deštný prales přímo do dětského pokoje s různými světelnými a zvukovými efekty. Pod ochranou stromu se Alina a Rick setkávají, aby probrali nebo si užili večerní klid a Rick má radost z internetového připojení, které zde často funguje. Vložením různě gravírovaných kotoučů můžete přepínat mezi dvěma motivy. Světlo, zvuk a hlasitost lze nastavit pomocí ovladače a tlačítka na elektronickém modulu. Hrací sada obsahuje dvě figurky noční světlo se zvuky deštného pralesa, dva výměnné disky s motivem, tukana, sovu hnědou, kartu znalostí o tukanovi a další vzrušující doplňky.

Wiltopia je první produktová řada společnosti PLAYMOBIL, která se v průměru skládá z více než 80 % z udržitelných materiálů.

Programovatelný interaktivní šnek Robobloq Qobo

Nejen kluky, ale i všechny technicky založené holky, zaujme úžasná robotická interaktivní hračka, která spojuje rozvoj intelektuálních a praktických dovedností a seznamuje děti se základy programování. Programovatelný interaktivní šnek Robobloq Qobo umí zpívat, tancovat, číst i lézt a reaguje na dotek. Součástí balení je 30 programovacích karet a herní mapa. Jeho funkce lze dále rozšiřovat pomocí výukových karet Robobloq. Díky možnosti propojení s počítačem programovatelnými příkazy slouží dobře jako vzdělávací pomůcka a děti ho mohou využívat i v pozdějším věku.

Hračku za doporučenou cenu 2 490 Kč koupíte ZDE >>

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie