Zobrazit přihlášovací formulář

Nejoblíbenější pánské zimní svetry

  • Publikováno:
Nejoblíbenější pánské zimní svetry

Zima bez tlustého teplého svetru? Neumíme si to představit! Nevíme jak vy, ale my máme v zimě rádi oblečení, které je teplé a zároveň pohodlné, a proto máme v prodejně Ozonee spoustu nabídek pro ty, co mají rádi teplo. Prohlédněte si naši nabídku pánských svetrů a připravte se na zimu ještě dnes!

Pánské zimní svetry z dobrého materiálu

První a nejdůležitější věcí při výběru zimního svetru je materiál, ze kterého je vyroben. Pro zajištění nejvyšší tepelné pohody vybírejte přírodní materiály, které nejlépe fungují v chladných dnech. Doporučujeme především vlnu a bavlnu: hřejí a dobře odvádějí vlhkost. Viskóza jako materiál umělého původu poslouží také, ale spíše v příměsi, spíše se hodí do letních měsíců.

Hodně také záleží na tom, jakým modelům dáváte přednost: pokud preferujete vypasovanější modely než oversize pánské svetry, díky příměsi elastanu bude svetr perfektně sedět. A když vám záleží na odolnosti, bude dobrým rozhodnutím svetr s akrylem nebo polyesterem. Podívejte se sami: https://ozonee.cz/cze_m_Muzi_Svetry-369.html.

Pánské zimní svetry - na zip nebo bez?

Dalším krokem je výběr střihu. Zvažte, v jakém svetru se cítíte nejlépe a v jakém modelu je vám opravdu teplo a příjemně. Klasický svetr s kulatým výstřihem (crawneck) je naprostým základem pánského šatníku, ale pohodlněji se cítíme v rolácích: s takovým límcem nepotřebujete další šátek.

Pokud jde o kardigany, modely s hustou vazbou jsou teplejší, a zároveň více oversize. Díky tomu si pod ně můžete vzít další teplou vrstvu, třeba longsleev - v takovém outfitu na cibuláku vám zima rozhodně nebude ani na výletě na horách! 

Další výhodou kardiganů z hlediska tepelného komfortu je, že pokud máte pocit, že je vám příliš teplo, můžete svetr kdykoli rozepnout. Stejně tak v případě svetrů na zip nebo silnějších špendlíků – klasický svetr převlečený přes hlavu tuto možnost bohužel vylučuje.

Pánské zimní svetry pro všechny příležitosti

Je vám zima a chystáte se na důležitou schůzku? Lehký, teplý zimní svetr je perfektní volbou! Pro speciální příležitosti se bude hodit vypasovanější svetr s výstřihem do V. Můžete jej sladit s košilí s límečkem nebo třeba kravatou a budete k dané příležitosti vypadat vhodně.

Na schůzku v kanceláři dobře poslouží i vypasovaný kardigan. Stejně jako svetr s výstřihem do V vypadá dobře v kombinaci s košilí a elegantními kalhotami. Vyberte si ty správné boty, své oblíbené hodinky a na svého klienta či kolegy jistě uděláte dojem a hlavně vám bude teplo i v chladných zimních dnech.

Vždy vhodné: pánské zimní svetry

Nejzajímavější modely pánských zimních svetrů najdete v obchodě Ozonee za akční ceny. Vyberte si pár variant, doplňte svůj šatník o ty nejmódnější svetry a připravte se na zimní pohodičku. Naše svetry jistě splní očekávání i těch, kterým je pořád zima. 

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie