Zobrazit přihlášovací formulář

JAK VYBRAT IDEÁLNÍ BAZÉN NA ZAHRADU?

  • Publikováno:
JAK VYBRAT IDEÁLNÍ BAZÉN NA ZAHRADU?

Rozhodli jste se na letošní letní sezónu pořídit si nadzemní bazén na vaši zahradu? Věříme, že výběr takového bazénu není úplně sranda. A také víme, že při výběru bazénu nastává mnoho otázek, na které si většinou sami těžko odpovíte, proto jsme se rozhodli ty nejdůležitější z nich rozepsat v tomto článku a s výběrem nadzemního bazénu vám pomoci.

Jakou značku nadzemního bazénu zvolit?

Nejčastěji se na trhu potkáváte se značkami bazénů Bestway a Intex. Pokud se rozhodujete, která značka by měla být lepší, máme pro vás jednoznačnou odpověď. Obě značky jsou naprosto totožné a kladou nejvyšší důraz na kvalitu a spokojenost zákazníka. Značky Bestway a Intex jsou rovnocenně kvalitní a na trhu roky prověřené.

Jaký typ nadzemního bazénu potřebujete?

Obrovský výběr nadzemních bazénů najdete např. v internetovém obchodu Hawaj.cz. Bazény jsou zde rozdělené podle různých vlastností a parametrů. Najdete zde jak bazény s konstrukcí, nafukovacím lemem, tak bazény s filtrací i bez ní. Velkou výhodou bazénů s nafukovacím lemem je jejich velmi jednoduchá stavba, minimální údržba a nízká cena. U bazénů s konstrukcí pak můžete vybírat z několika typů a variant. Rozdíl je především v tloušťce bazénové fólie, materiálu použitého na bazénovou konstrukci, příslušenství k bazénu nebo druhu filtrace, která je součástí v bazénovém setu.

Jaká velikost bazénu je pro vás ideální?

Volba velikosti bazénu je tou nesložitější otázkou. Nadzemní bazény mají různé rozměry a tvary. Jsou kulaté, oválné, nebo obdélníkové. Při výběru rozměru ovšem vždy pamatujte na objem vody, kterou musíte do bazénu napustit.

Jakou filtraci k bazénu máte vybrat?

Bazénové filtrace lze v zásadě jednoduše rozdělit na pískové a kartušové filtrace. Liší se především ve výkonu - kolik vody dokáží přefiltrovat za hodinu a také v účinnosti, jakou dokáží zachytit nečistoty a bakterie v bazénu. Princip obou filtrací je velmi jednoduchý. Voda protéká přes filtr, kde se zároveň čistí a vrací zpět do bazénu. Filtraci doporučujeme používat každý den a přefiltrovat tak celý obsah vody v bazénu. Proto vždy vybírejte filtraci s dostatečným výkonem v závislosti na objemu vody vašeho bazénu.

Pokud hledáte obchod, kde veškeré zboží najdete skladem a ihned k odeslání, podívejte se na Hawaj.cz. Aktuálně na Hawaji probíhá výprodej, tak si běžte ulovit ten svůj kousek za bezkonkurenční cenu.

 

 

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie