Zobrazit přihlášovací formulář

Jaké módní trendy se budou nosit na jaře 2022?

  • Publikováno:
Jaké módní trendy se budou nosit na jaře 2022?

Jarní trendy pro rok 2022 nabídnou přehlídku kreativity, vyzývavosti i klasických modelů, které sluší každému. Jaké oblečení a boty letos musíte mít?

 

Nejvýraznější módní trendy na jaro 2022 z přehlídkových mol a kolekcí CCC

Vyhlížíte nedočkavě nové módní trendy? Ty na jaro 2022 budou stát za to! Ulice zaplaví nejen barvy a odvážné modely, ale chystá se i velký návrat módy z přelomu tisíciletí. Jaká bude jeho konkrétní podoba a s jakými botami to vyhrajete na plné čáře?

 

I když to tak ještě nevypadá, jaro se pomalu, ale jistě blíží a s ním přichází i čerstvý vítr do našich šatníků a botníků, který hlásí změny. Osvěžení nabídnou nové i dávno zapomenuté střihy nebo výrazné, odvážné i pro jaro typické pastelové barvy a vše doplní klasické kousky, které ani v letošní jarní módě nesmí chybět.

 

Jarní móda přinese od všeho něco

S teplejšími měsíci je nasnadě příchod lehčích materiálů, světlejších barev, ale i zkracování střihů. Jeden z nových trendů bude ale ultra krátký. Na regály obchodů se chystají tzv. mikrosukně, které v podstatě zakrývají jen to nejdůležitější. Uplatnění najdou samostatně i jako spodní část šatů. V kombinaci s jehlovými podpatky a populárními topy odhalujícími břicho se bude jednat o nejžhavější trend sezóny. Najdete na něj odvahu?

 

Svůj velký návrat slaví také zvonové kalhoty. Zvonáče se začaly opět objevovat už několik let zpátky, ale letos si konečně našly svou cestu mezi výrazné trendy. Jestli je to dobrá nebo špatná zpráva se teprve ukáže. Pokud se na ně chystáte, pořiďte si k nim také vysoké boty, se kterými tvoří dokonalou kombinaci. Snesou se ale dobře i se sandály či balerínami. Mezi střihy kalhot, které si hledají cestu zpět z historie, jsou letos i kapsáče, které ale zdobí nové lesklé materiály jako třeba satén.

 

Jarní kolekce navíc obohatí dávno zapomenuté prvky, jako byly šněrovačky na tričkách, kalhotách i sukních, svůdné průstřihy na topech a body nebo vršky i spodky oblečení s třásněmi.

 

Nositelné jarní kolekce

Pokud vás extravagantní výstřelky módy nechávají chladné, vyberete si mezi střídmějšími jarními trendy, mezi které patří třeba nikdy nestárnoucí kožené motorkářské bundy nebo elegantní dobře padnoucí saka pánského střihu. Na nich by nebylo nic zas tak nového, ale osvěžují je nové materiály a barvy.

 

Zvlášť žádoucí jsou letos metalické odstíny, které snadno zkombinujete třeba s jarní kolekcí bot a doplňků od Jenny Fairy nazvanou Metallic. Tahle lesklá přehlídka jemných i výrazných metalických barev na dámských lodičkách, kabelkách a doplňcích do vlasů potěší každou milovnici módy.

 

Značka Jenny Fairy je známá tím, že jde ruku v ruce s moderními trendy a svou inspiraci čerpá obřími doušky z přehlídkových mol. Proto není fakt, že jeden z největších trendů sezóny v podobě metalických barev adaptovala právě do své aktuální jarní kolekce, velkým překvapením. Kousky Metallic rozzáří každý outfit v neutrálních barvách, ale můžete je nosit i dohromady nebo je ladit s jinými modely odrážející jejich základní tón.


 

Vyzkoušejte třeba černé biker shorts v kombinaci s modrými metalickými lodičkami nebo se oblékněte do růžových šatů a doprovoďte je růžovými metalickými botami z této jarní kolekce!

 

Trendy dámských bot

Na přehlídkách se objevily například typické jarní sandály v nových trendy podobách: nenápadné kožené páskové varianty i výrazné robustní sandále budou na jaře všude. Stejně tak často uvidíte vysoké modely tenisek a kozaček na platformách. Na vyvýšené podrážce se ocitají i jarní páskové boty. Stejně tak se na odchod mimo módní obzor nechystají ani někým milované a někým nenáviděné boty na dřevěném klínku.

 

Letos na sebe významně upozornily už zmiňované dámské lodičky a boty na jehlovém podpatku. Ten ale zdobí zajímavé a neotřelé prvky – příkladem je detail podpatku z mola zpracovaný do podoby lahvičky laku na nehty. Trend kreativních vysokých podpatků svědčí o optimistické naději, že je bude konečně zase kam nosit. Elegantní, jemné i extravagantnější modely těchto bot totiž přímo volají po velkolepém večírku!

 

Na vysokých botách často v pastelových barvách se začalo objevovat ve velké míře také něžné ženské zdobení barevnými nebo čirými kamínky a vrátil se i tenký pásek kolem nohy. Pokud se ale letos na vysoké podpatky necítíte, určitě si vystačíte i s balerínami, polobotkami nebo kotníkovými botami na nízkém podpatku, které jsou jarní osvědčenou klasikou a hodí se k většině outfitů.

 

Nadchl vás některý z nových trendů, nebo se budete držet střídmější zlaté cesty klasických modelů, které z módy nevyjdou ani za několik dalších sezón? CCC obuv – jarní kolekce přináší ideální mix obojího.

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie