Zobrazit přihlášovací formulář

Stylová výbava od BAAGLu — aby se vaše dítě těšilo do školy!

  • Publikováno:
Stylová výbava od BAAGLu — aby se vaše dítě těšilo do školy!

Léto je v plném proudu a děti si užívají prázdninová dobrodružství a zábavu s kamarády. Jak děti správně namotivovat, aby po prázdninách zvládly plynulý přechod do školních lavic? A jak je podpořit v tom, aby vykročily do dalšího školního roku s odvahou? Inspirujte se...

Bezpochyby nejlépe vždy funguje pozitivní motivace. Tou může být třeba společný výběr a nákup nového vybavení pro nadcházející školní rok, jímž děti nejen nadchnete pro zářijový návrat do lavic, ale rovněž připravíte na nadcházející změnu režimu. Radost mu můžete udělat třeba krásnou školní aktovkou nebo stylovým batohem. Širokou nabídku ergonomických aktovek, batohů a dalších školních potřeb nabízí originální česká značka BAAGL.

Minimální váha a ergonomie především

Jak sám název napovídá, BAAGL se zaměřuje na výrobu ergonomických batohů a aktovek vyvíjených ve spolupráci s českými fyzioterapeuty tak, aby byly co nejpohodlnější, a hlavně umožňovaly zdravé každodenní nošení. Pořídit je lze jak samostatně, tak v cenově výhodných setech. Například školní set Shelly Dinosaurus určený pro 1.–2. třídu ZŠ zahrnuje kromě lehké, ergonomicky tvarované skořepinové aktovky také dvoupatrový penál a sáček na obuv sladěné do stejného motivu. Synonymem pro roztomilost jsou pak "plyšové" modely kolekce BAAGL ZIPPY, již nově doplnila třeba aktovka VLAŠTOVKY. V setu s tímto motivem najdete jak lehkou aktovku, tak penál, sáček na obuv, desky na sešity a svačinový box. A pokud chcete, aby aktovka s dítětem v průběhu školní docházky tzv. rostla, poohlédněte se po takové, která je vybavena posuvným zádovým systémem ERGO ADJUSTABLE SYSTEM!

Stylové a zároveň praktické doplňky

Pěkným a současně praktickým dárkem mohou být také skládací kufříky, které lze během pár vteřin jednoduše složit a rozložit, a to díky jedinečnému a důmyslnému systému patentek. Jsou vhodné k ukládání nejrůznějších školních potřeb, hraček a drobností. Už o prázdninách vám mohou dobře posloužit batohy, sáčky nebo tritanové láhve z inovativního, zdravotně nezávadného materiálu, jež lze využít na výlety. Zejména maminky potom ocení i další praktické doplňky, jako jsou například ochranná dětská zástěra na výtvarku či kapsáře na lavici, které mohou být užitečným pomocníkem pro organizaci školních potřeb.

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie