Zobrazit přihlášovací formulář

Burešová s Forejtem mají syna: Odhalili utajované jméno a pochlubili se fotkou

  • Publikováno:
Burešová s Forejtem mají syna: Odhalili utajované jméno a pochlubili se fotkou

Dvojnásobnou maminkou se v pondělí stala herečka Eva Burešová (29), která za svoji popularitě vděčí především u diváků oblíbeným seriálům Slunečná a ZOO. Partner a otec jejího druhého dítěte Přemek Forejt (35) zveřejnil dojemné vyznání a poděkování a odhalil i netradiční jméno, které synovi dali. Co na něj říkáte?

"Tak drobná, přitom tak silná a statečná. Jsem na tebe tak pyšný jak jsi to celé zvládla," napsal zjevně dojatý a zároveň patřičně hrdý otec na svém instagramovém účtu.

"Jsem šťastný za to co společně máme. Trojka už je na světě a už se nemůžeme dočkat až budeme všichni spolu. Miluji vás rodinko moje," pokračoval ve svém nádherném vyznání.

K němu připojil krásnou a něžnou fotku z porodnice, na níž je částečně vidět novorozený chlapeček a ruka Přemka Forejta.

Ten zároveň ve svém postu také připojil pár slov za syna, čímž konečně odhalil, jaké jméno mu s Evou Burešovou vybrali. Až do poslední chvíle ho totiž úspěšně tajili.

Tak už jsem tu taky
15/8 2022 Tristan William Forejt

Gratulace od hereckých kolegů na sebe nenechaly dlouho čekat. Pod fotografií jí tak pogratulovali například Eva Decastelo, Alice Bendová, Míša Tomešová, Štěpán Benoni, Ewa Farna, Jitka Boho, Veronika Arichteva, Patricie Pagáčová nebo třeba písničkář Voxel. A připojili se samozřejmě i fanoušci.

Eva už jedno dítě má a to syna Nathaniela z předchozího vztahu s hudebníkem Michalem Krásným, s Přemkem se pak také občas starají o jeho dceru Stellu. Jak ale herečka a zpěvačka prozradila nedávno v rozhovoru pro webový portál Maminka.cz, dětí chce mít pět. 

"Teď budu mít druhé vlastní a už mám jedno nevlastní. Když Pánbůh dá, ještě třeba dvě další zvládneme? Tohle ale není jen na nás," svěřila se se svými myšlenkami redaktorce.

 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Premek Forejt (@premekforejt)

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie