Zobrazit přihlášovací formulář

Šokující! Třináctinásobná babička prý našla lásku svého života. Milenec je skoro o 50 let mladší

  • Publikováno:
Šokující! Třináctinásobná babička prý našla lásku svého života. Milenec je skoro o 50 let mladší

Je jí čtyřiasedmdesát a plánuje svatbu. Zamilovaná je prý až po uši a konečně zažívá romantiku, jakou za celý život nepoznala. Na tom by ještě nebylo zas tak nic divného, kdyby ovšem partner nebyl o téměř půl století mladší. Bizarní milenecký vztah rozpoutal na sociálních sítích vlnu diskuzí. 

"Věk je jen číslo. Nikde přece není předepsané, jak velký věkový rozdíl by partneři měli mezi s sebou mít," reaguje Kath Jenkinson (74) z Texasu na negativní reakce lidí na internetu, ale i v jejím okolí, kteří její lásku nechápou.

"O tom to přece vůbec není. Láska takové věci, jako je nějaký věkový rozdíl, vůbec neřeší," dodává Kath, která údajně nebyla nikdy vdaná. Přesto je hrdou matkou čtyř dětí, babičkou čtrnácti vnoučat, prababičkou neuvěřitelných šestatřiceti pravnoučat a dokonce už má i jedno prapravnouče.

Milenci se seznámili loni na webu s názvem AdultFriendFinder, od začátku prý ale oba věděli o tom, kolik je tomu druhému let. Zatímco Devaun Aubrey (27) ale starší ženy cíleně vyhledával, protože má prý pro ně odjakživa slabost, Kath v minulosti nikdy mladšího partnera neměla.

Ani jeden z nich ale údajně nehledal nic vážného, toužili jen po chvilkovém povyražení. Nakonec ale oba našli lásku svého života, za sebou už mají zásnuby a chystají svatbu. Devaughn, který pracuje jako vrátný ve Walmartu a recepční v bytovém domě, ženatý už byl, rozvedl se ale krátce před seznámením s Kath. 

Zamilovaný pár uvedl, že jejich rodiny a přátelé byli zpočátku velkým věkovým rozdílem trochu zaskočeni, teď už je ale v jejich rozhodnutí podporují. "Řekl jsem o ní své matce, když jsme spolu začali chodit, ale myslela si, že si o jejím věku dělám legraci, dokud jsme spolu nestrávili narozeniny a neukázal jsem jí naše fotky,“ prozradil Aubrey, který si dle svého vyjádření úžasně rozumí i s rozvětvenou rodinou své snoubenky.

Klape jim to prý i v posteli...
Zdroj FOTO: Instagram / devaughnfirebornstarchild

Jiskřilo to prý mezi nimi od první chvíle, kdy si spolu začali psát. A protože od sebe bydleli jen dvě a půl hodiny cesty, už po dvou týdnech se setkali osobně. Zpočátku se scházeli po motelích, už po pár měsících se ale k sobě nastěhovali. 

"Když jsem svého snoubence poprvé uviděla na vlastní oči a ne jen na fotkách, zarazilo mě, že není zrovna moc vysoký. Vždycky jsem měla slabost pro vyšší muže, ale byl tak okouzlující, že jsem výšku okamžitě přestala řešit,“ svěřila se Kath a dodala: "Nikdo mě nikdy nemiloval tak dokonale. Devaughn je laskavý a podporuje mě. Myslí si, že jsem krásná, talentovaná a chytrá.“

V samých superlativech o nastávající manželce hovoří i Aubrey. „Je pro mě tak dokonalá, je velmi zkušená a hodně mě naučila o životě. Nikdy se nehádáme a já jí ve všem naprosto věřím. Kathi ví, jak mi zlepšit náladu, když jsem naštvaný a smutný. Asi se mi líbí, že je stará, protože se mi vždy líbily starší ženy bez ohledu na to, jestli potřebují chodítko a tak. Nikdy mě to netrápilo."

Tak snad se nevěsta svatby dožije ve zdraví...

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie