Zobrazit přihlášovací formulář

FOTOGALERIE: Modelka chce mít největší zadek světa a nechápe, proč se jí muži bojí

  • Publikováno:
FOTOGALERIE: Modelka chce mít největší zadek světa a nechápe, proč se jí muži bojí

Tohle je hodně velkej bizár! Ještě před pár lety se chtěla proslavit největším poprsím, teď ale pracuje na tom, aby se do povědomí všech zapsala jako hrdá nositelka největší zadnice. A daří se jí to. Její nepřehlédnutelné pozadí jí proslavilo po celém světě. Přesto Natasha Crown (27) šťastná není, v životě jí totiž prý chybí milující muž.

Hektolitry Nutelly, bedny čokolády, desítky pizz každý týden, pravidelné dávky zmrzliny a lízátek. A k tomu už šest brazilských liftingů, operací, při nichž se ke zvětšení používá vlastní tuk. Tím vším se modelka pro dospělé, influencerka a youtuberka Natasha Crown snaží dosáhnout svého snu, kterým je navýšit obvod zadnice na 230 centimetrů. V současnosti je to jen pouhých 203 centimetrů.

Glamour modelka a herečka na svém "vylepšování" pracuje už více než 7 let. Do svých dvaceti však žila životem běžné dívky, které ale příroda nadělila ňadra velikosti J. Jenže to mladé Srbce, která nyní žije ve Švédsku, nestačilo. Při pohledu na svoji postavu v zrcadle se rozhodla, že by jí slušel větší zadek. A podstoupila první plastickou operaci. Větší ženy jsou totiž podle ní mnohem krásnější, než ty štíhlé. A u jedné operace nezůstalo. Kromě zadku si nechala zvětšit také rty a voperovat prsní implantáty.

Se svými křivkami ale stále ještě není metr osmdesát vysoká a sto čtyřicet kilogramů vážící kráska spokojená. Na rozdíl od jejích příznivců, kteří oblé tvary Natashy opěvují, píší jí, jak je sexy a jak svůdně umí pózovat. na svém instagramovém profilu má již téměř dva milony a sto tisíc sledujících, deset milionů zobrazení mají její videa na TikToku, půl milionem odběratelů se může pochlubit na YouTube. Už léta pak působí na platformě pro dospělé s názvem Onlyfans, kde velmi slušně vydělává.

Přesto, jak v poslední době opakovaně přiznala hned v několika televizních pořadech, není ve svém životě šťastná. Postrádá totiž lásku a navíc touží po dětech. Hledá tak ve všech směrech dokonalého partnera. Poslední rande měla ale před dlouhými sedmi roky, a to díky pořadu Rande naslepo, v němž se objevila po boku tehdy osmadvacetiletého majitele posilovny Adama. Jejich vztah ale neměl dlouhého trvání.

Teď se Natasha snaží najít lásku prostřednictvím několika seznamovacích aplikací, do nichž se zaregistrovala. A objevila se dokonce i v další seznamovací reality show s názvem Hooked On the Look. Jak to však vypadá, muži z ní mají strach. A my se jim vůbec nedivíme. Vdyť kdo by se chtěl nechat zasednout monstrózním zadkem, který připomíná dvě obří polokoule, klepající se jako rosol.

 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Natasha Crown (@natasha_crown_official1)

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie