Zobrazit přihlášovací formulář

Herec Alec Baldwin je poosmé otcem. Dcerka dostala hned tři zvláštní jména

  • Publikováno:
Herec Alec Baldwin je poosmé otcem. Dcerka dostala hned tři zvláštní jména

Dojemné video, zachycující Baldwinovu manželku Hilary s novorozenětem, vás dostane! I když se dcerka narodila už ve čtvrtek, světu tuhle úžasnou zprávu dali manželé vědět až v neděli. Prozradili zároveň, jaká netradiční jména pro zatím poslední holčičku vybrali, a ukázali světu nejen záběry záhy po porodu, ale i to, jaké byly reakce starších sourozenců, a také snímek otisku nožičky, který zdobí předloktí Aleca Baldwina (64).

I když populární herec, kterého můžete znát například z filmů Manželské etudy, Beetlejuice, Hon na ponorku, Smolař, Poslední výstřel, Letec, Pearl Harbor nebo Na ostří nože, musí čelit obrovskému stresu kvůli nehodě, kdy loni v říjnu vlastní rukou při natáčení westernu v Novém Mexiku omylem zastřelil kameramanku Halynu Hutchins, na jeho milostném životě se to zřejmě nepodepsalo. 

Živoucím důkazem je video, které na svém instagramovém účtu zveřejnila jeho druhá žena Hilaria Baldwin (38). Na něm můžeme vidět jak záběry přímo z porodnice pořízené hned po porodu, tak i spoustu fotografií dokumentujících vše, co následovalo.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

"Naše holčička je tady! Jsme velmi rádi, že vám můžeme představit realizaci našeho malého snu. Tohle je Illaria Catalina Irena. 22. září 2022. Ona i my všichni jsme šťastní a zdraví. Jsme velmi rádi, že s vámi můžeme oslavit tuto úžasnou zprávu," píše pod zveřejněným videem jogínka Hilaria Baldwin.

Za zmínku stojí, že Baldwinovi již vychovávají 9letou Carmen, 7letého Rafaela, 6letého Leonarda, 4letého Romea, 2letého Eduarda a roční Lucii. Herec má také 26letou dceru Ireland ze vztahu s herečkou Kim Bassinger.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie