Zobrazit přihlášovací formulář

Originální adventní kalendář pro moderní muže

  • Publikováno:
Originální adventní kalendář pro moderní muže

Hledáte originální dárek, kterým byste potěšili vašeho partnera, tatínka nebo dědečka? Pak se vám určitě zalíbí tip na originální a nápaditý dárek, který je jako na míru ušitý nejenom majitelům vousů. Udělejte radost muži, na kterém vám záleží, a potěšte ho v předvánoční čas stylovým adventním kalendářem.

Jak si zkrátit a zpříjemnit čekání na Štědrý den

Vánoční čas má bezpochyby svoje jedinečné kouzlo. Na příchod ježíška se nemusí těšit jen děti, ale i dospělí. Existuje příjemný způsob, jak si zkrátit a zpříjemnit čekání na Vánoce a Štědrý den. Skvělou volbou je adventní kalendář, který už dávno není zajímavým dárkem určeným jen dětem. Nadchne totiž i dospělé. Ovšem na rozdíl od čokoládového po tom kosmetickém nepřiberete ani deko. I pánové si zaslouží nějakou tu pozornost v podobě dárku. A právě pro muže je jako stvořený Vousatý adventní kalendář.

Produkty na vousy, a ještě něco navíc

Vousy jsou v dnešní době moderní, a proto není žádný div, že prodeje produktů určených péči o vousy neustále rostou. V adventním kalendáři tak pánové naleznou hned 24 kvalitních kosmetických produktů pro tento typ péče, ale i další kosmetické vychytávky, jako je například deodorant, sprchový gel a další podobné. V luxusní krabici s magnetickým zavíráním na pány čeká to nejlepší z nabídky. Pánové tak mohou 24 prosincových dnů objevovat nejrůznější vychytávky určené pro krásu, styl a eleganci.

Proč nedopřát vousům speciální péči

I muži mohou dbát o svůj vzhled. Potřebnou pozornost si zaslouží i bradka nebo plnovous, které jako mávnutím kouzelného proutku mohou působit upraveným a elegantním dojmem. O tuto oblast obličeje mohou pánové pečovat za pomocí speciální pánské kosmetiky. Ve vousatém adventním kalendáři na ně čekají třeba pečující oleje, které dodají těmto partiím potřebnou výživu a hydrataci. K dokonalému vzhledu pak už jen stačí úhledný střih, o který se postarají kvalitní nůžky, případně hřeben.

Pánská kosmetika pro péči o tělo, krásu a zdraví

Kromě pánské kosmetiky určené k péči o bradku či plnovous jsou kalendáře plné i dalších zajímavých produktů v miniaturním balení, které se perfektně hodí třeba na cesty. Svoje využití si určitě najde třeba voňavý sprchový gel pro dokonalou očistu po náročném dni, cestovní balení zubní pasty nebo další podobné věci určené pro krásu a zdraví od známých a osvědčených kosmetických značek.

Jedinečný produkt svého druhu na českém trhu

Vousatým adventním kalendářem potěšíte snad každého vousatého muže. Jedná se o naprosto jedinečný a nápaditý produkt, který je k dostání na českém trhu, a proto je skvělou volbou pro osoby mužského pohlaví, kterým záleží na tom, jak vypadají. Na první pohled zaujme svým luxusním designem a poté i obsahem uvnitř.

 

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie