Zobrazit přihlášovací formulář

Zpěvačka Olga Lounová je maminkou. Pochlubila se fotkou dcery a prozradila netradiční jméno

  • Publikováno:
Zpěvačka Olga Lounová je maminkou. Pochlubila se fotkou dcery a prozradila netradiční jméno

Dojemné vyznání spolu s fotografiemi novorozené dcery zveřejnila zpěvačka Olga Lounová (41) na sociálních sítích. Nechyběl ani společný snímek s partnerem. Holčička dostala neobvyklé, ale opravdu krásné jméno.

 

I když se zpěvačka o informace ze svého soukromí obvykle nedělí, v posledních týdnech udělala výjimku. Pochlubila se těhotenským bříškem i snímkem z ultrazvukovéo vyšetření. A také partnerem a otcem jejího prvorozeného dítěte, o šest let mladším hokejistou Janem Kréglem.

To vše prostřednictvím videoklipu k písni Patříme k sobě, který do světa vypustila na konci srpna tohoto roku. Právě v něm odhalila, že se jí konečně splnilo její dlouholeté přání a ona konečně bude maminkou. Kromě záběrů z ultrazvuku a rodinné oslavy, se v něm objevily také ty, na nichž je společně s partnerem. A včera prostřednictvím svého instagramového účtu vykřičela do světa tu radostnou novinu, že už se konečně stala mámou.

"Zazněla pro mě ta nejkrásnější árie na světě a to z Tvých maličkých úst. Vítej Arianne. Vítej do našich srdcí, kam jsi patřila odjakživa. Vítej do rodiny," píše zpěvačka.

"Nemohla jsem se dočkat, až Tě budu držet v náručí a přesto mi došla slova, když se tak stalo. Jsi zázrakem, darem a nekonečnou láskou. Ty moje holčičko milovaná, udělala jsi mě maminkou a já si jen přeju, ať jsi ta nejšťastnejší bytost ve Vesmíru," pokračuje její něžné a dojemné vyznání.

Pozadu nemohl zůstat ani tatínek, který své přání dcerce předal také prostřednictvím postu zpěvačky. "A tatínek @jankreglcoach Ti přeje, ať si tu jízdu pořádně užijes, protože jestli budeš jen trochu po mamince, tak se nudit nebudeš."

Nechyběly samozřejmě ani obvykle porodní míry. Malá Arianne měří 50 centimetrů a váží 3,160 kilogramů.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie