Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoční dárky pro děti od 2 do 5 let: Inspirujte se těmi nejzajímavějšími tipy

  • Publikováno:
Vánoční dárky pro děti od 2 do 5 let: Inspirujte se těmi nejzajímavějšími tipy

Není nic krásnějšího, než pohled na dětské obličeje rozzářené při pohledu na dárky naskládané pod stromečkem a pak i při jejich rozbalování. A protože se Štědrý večer rychle blíží, nejspíš přemýšlíte, čím svému dítěti nebo dětem udělat radost. Ušetříme vám čas. Nemusíte trávit hodiny běháním po obchodech a hledáním těch nejvhodnějších dárků, máme pro vás v textu i galerii tipy nejen na hračky, které děti zaručeně zaujmou.

Za pár dnů jsou tu Vánoce! Čas očekávání, radosti a štěstí z dárků. A řekněme si upřímně, všem nám jde především o to, ty naše potomky překvapit a udělat jim radost. Těch zaručeně "nejlepších" hraček jsou plné reklamy, jak ale vybrat ty, které si děti na první pohled naprosto zamilují? Udělali jsme to za vás! Na vás už je jen inspirovat se.

Vsaďte na interaktivní mazlíčky

Pokud vaše dítě touží jako většina ostatních po vlastním zvířátku, ale ještě není dost zralé na kompletní péči a povinnosti, které s sebou pořízení živého mazlíčka přináší, pak je pro něj interaktivní hračka ideální volbou. Popularitě se těší především u batolat a malých děti předškolního věku. Interaktivní plyšový mazlíček je dokáže zaujmout na první pohled, je totiž líbivý, příjemný na dotyk a navíc "něco" dělá, na živé zvířátko tak dítě okamžitě zapomene. Důvodem je, že jsou děti přirozeně zvídavé a tak hned chtějí zjistit, co všechno jejich nový plyšový mazlíček umí. Na výběr máte z mnoha možností, pro děti okolo dvou let je vhodné například chodící prasátko Rosita, tančící koala Holly, která svítí ve tmě, nebo jezdící slon Nesha, který všude následuje hozený míček. Velký je také výběr pejsků a kočiček všech možných velikostí a barev. Sehnat se dá ale i tuleň, poník, medvěd, papoušek a další zvířátka.

Truhla plná překvapení - limitovaná edice Sylvanian Families 

Překvapte své dítě či děti něčím naprosto jedinečným. Třeba tajemnou truhlou plnou hraček v limitované edici Sylvanian Families, která vychází v omezeném počtu kusů. Proto neváhejte a nakupujte ihned. Tyto kolekce se nebudou opakovat! Kvalitní zpracování a prémiový obsah za bezkonkurečně výhodnou cenu vykouzlí úsměv na tváři každého dítěte. Příběhy plné fantazie v rukou dětí ožívají už při prvním doteku. A proč jsou tyto truhly plné hraček jedinečné? Obsahem jsou výhradně značkové hračky. Tato limitovaná edice obsahuje unikátní složení oblíbených výrobků světové značky Sylvanian Families. V truhle navíc objevíte dárky zdarma, mezi nimi krásnou, plyšovou Myšku Aimi z kolekce Lumpin. V každé truhle najdete navíc několik malých dárků navíc a také samolepky. A samotná truhla poslouží nejen jako dárkové balení, ale děti si z ní mohou vyrobit třeba domeček pro panenky nebo zvířátka.

Obsahem limitované edice je:

Růžový piknik VAN (5535) - rodinné auto se střešním nosičem a prostorem až pro osm členů rodiny Sylvanian. Dveře zavazadlového prostoru proměňte na piknikový stůl a jako lavice poslouží sedadla z auta. Na stůl připravte talíře a jídlo z piknikového koše.  

Nechybí ani rodina Chocolate králíčků - taťka, mamka a 2 děti z kolekce Čokoládoví králíčci. Postavičky jsou z plastu potažené jemňounkým semišem. Postavičky mají otáčecí hlavičku a všechny končetiny jsou pohyblivé. Šaty od všech postaviček lze sundat. 

Baby Chocolate králík (5405) - sada obsahuje 1 figurku Baby králíka, 1 klobouk, 1 kabelku.

Sada oblečků Město - modrá a zelená (6021) – sada oblečků v modré a zelené barvě je pro maminky a dívky z vesničky. Šaty jsou ušité z elegantní saténové látky, ideální pro vyjížďky do města. Každé šaty mají nádherné zlaté příslušenství. 

Zdarma jako bonus: LUMPIN 94152 – Myška Aimi, samolepky, notýsek a omalovánka.

 

Elektronická tužka Albi a unikátní vzdělávací koncept Kouzelné čtení

Na tuto vzdělávací interaktivní hračku nedají rodiče už pěkných pár let dopustit. Vhodná je nejen pro malé děti, které se zábavnou a poutavou formou dozví a naučí spoustu zajímavých a užitečných informací, ale i pro ty starší. A bezpochyby dokáže zaujmout i dospělé. Dětem od tří let je určena sada, která obsahuje interaktivní mluvící dětskou knihu Pohádkové učení, která obsahuje přes 1400 zvuků a textů, a také elektronickou Albi tužku 2.0 z edice Kouzelné čtení, která oproti starším modelům disponuje výkonnější baterií, má ergonomický úchop a bezdrátové připojení ke sluchátkům a repráčku. Sada seznámí děti předškolního věku s barvami, tvary, části těla, čísly nebo třeba protiklady. Celou knihou je doprovodí skřítek Zvídálek. Na každé stránce na děti čekají zábavné hry a nechybí ani pohádky a písničky. Namluvili Veronika Khek Kubařová a Lukáš Příkazký.

L.O.L. Surprise! Panenky, které si zamilují holčičky každého věku

Udělejte dceři nebo vnuččce radost panenkou L.O.L. Surprise! Nenajdete dívku, která by tyto populární okaté fashion panenky neznala. Skvělou zprávou je, že předvánoční sezóna je v sérii L.O.L. Surprise! nabitá novinkami a to ve všech cenových kategoriích! Vybere si tak skutečně každý. K oblíbeným panenkám přibylo spoustu menších i větších sestřiček, nábytku, svátečních edic i celých boxů plných překvapení. 

Nová L.O.L. Surprise! Milovnice zvířat má ráda zvířátka a díky ní si ji zamilují i děti. Umožněte jim zahrát si s kamarády na zvířecí záchranáře a nasbírejte všechny druhy panenek. Každá je inspirována nějakým zvířátkem, které ji zároveň i doprovází, a je ukrytá v papírové kouli. Když jí dáte napít, čeká vás malé překvapení. Balení obsahuje i tematické zvířecí doplňky, sběratelský plakátek a další kombinovatelné doplňky. Doporučená cena je 309 Kč.

Nové Velké Ségry vyráží na přehlídkové molo. L.O.L. Surprise! OMG Fashion Show Hair Velká Ségra mají 23 cm a můžete si vybrat ze dvou variant. Lady Braids s dlouhými modrobílými vlásky nebo Twist Queen sladěná do růžové s barevnými copánky. V balení je mnoho doplňků jako sukně, batoh, boty, náušnice, kartáč na vlasy či sponky. S jejich česatelnými vlásky si holčičky užijí mnoho zábavy a vymyslí spoustu účesů. Doporučená cena je 1 209 Kč.

L.O.L. Surprise! Fashion Show Box plný překvapení ukrývá luxusní módní molo, které je navíc plné překvapení. Ve velkém balení naleznete celkem 12 nových postaviček: 2 OMG Velké ségry, 6 L.O.L. panenek, 2 L.O.L. zvířátka a 2 L.O.L. sestřičky. Dále se děti mohou těšit na více než 80 různých doplňků a kombinovatelné oblečky, z nichž lze vytvořit až 1 500 módních outfitů. Z balení jde také sestavit centrum módy se 4 hracími plochami. S Fashion Show boxem si dívky užijí mnoho zábavy. Doporučená cena je 5 199 Kč.

Puzzle s příběhy - Překonám sám sebe - Kvído

Hry z edice Kvído předškolák pomůžou dětem s čtením, psaním i objevováním světa kolem nás. Již děti od 3 let si tak potrénují paměť a pozornost, komunikační dovednosti, zvládání emocí a logické uvažování. Jednou z nich je i Puzzle s příběhy - Překonám sám sebe. Užijte si společné chvilky s dětmi a přečtěte jim poutavé příběhy, které si děti poté budou moci samy převyprávět, zatímco se pokusí poskládat puzzle s obrázky tak, aby na sebe obrázky logicky navazovaly.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie