Zobrazit přihlášovací formulář

To musíte vidět: 50 rodinných fotek, na kterých lidé vtipně parodují okamžiky zachycené v dětství

  • Publikováno:
To musíte vidět: 50 rodinných fotek, na kterých lidé vtipně parodují okamžiky zachycené v dětství

GALERIE: Vytvářet vtipné repliky rodinných snímků z dob, kdy jste byli ještě dítě, je trendem posledních let. Tahle "umělecká" díla nám připomínají, že zatímco čas letí, některé věci zůstávají stejné, od návštěvy stejných míst až po zaujímání stejných pozic. Především ale naše láska k sobě navzájem. V naší fotogalerii se podívejte na padesát těch nejzábavnějších a nejkreativnějších fotografické kreací, které vás pobaví a možná taky inspirují.

 

Rodinné focení je perfektní způsob, jak zvýraznit sílu vašeho společného pouta. Hlavní myšlenkou tohoto trendu je replikovat rodinný portrét, pořízený obvykle před dlouhou dobou, za účasti všech členů. Pohled na dva obrázky před a po, které od sebe dělí třeba 10, ale někdy i 20 let, a přesto zobrazují tytéž lidi ve stejných pozicích, opravdu pobaví.

Tak co, jdete do toho? Jestli se ptáte proč, tak pro vás máme hned tři důvody. Tím prvním je, že rekonstrukce fotografií z dětství je perfektním dárkem pro vaše blízké. Druhým pak, že se alespoň chvíli zase můžete znovu chovat jako dítě. A posledním, že se společně všichni dobře pobavíte a zasmějete se. 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie