Zobrazit přihlášovací formulář

Puma na 50 style – široká nabídka populární značky

  • Publikováno:
Puma na 50 style – široká nabídka populární značky

Většina osob, kteří si cení design ve sportovním duchu, který jde ruku v ruce s vysokou kvalitou zpracování, jistě značku Puma dobře znají. Tato německá značka je jedním z předních hráčů na trhu se sportovní a streetwearovou obuví, oblečením a doplňky. Objevte historii značky, prohlédněte si širokou nabídku a vyberte si svůj must have!

Historie značky Puma

Značka se od ostatních odlišuje především svou výjimečnou historii! Věděli jste, že Puma je „příbuzná“ se značkou adidas? V 1920 roce ji založili dva bratři, Adolf a Rudolf Dasslerovi, a o čtyři roky později otevřeli svou první továrnu na sportovní obuv. Ve dvacátých a třicátých letech 20. století si je oblíbili němečtí sportovci, kteří byli úspěšní na olympijských hrách v Amsterdamu a později v Berlíně.

Rok 1948 přinesl rozkol ve firmě. Bratři měli údajně zcela odlišnou vizi dalšího vývoje firmy. Mladší bratr Adolf založil značku adidas a pojmenoval ji po sobě. Starší Rudolf šel v jeho stopách, také založil vlastní firmu a název přebral po svých iniciálech, a tak vznikla Ruda. Značka byla rychle přejmenována na Puma a v roce 1979 bylo navrženo charakteristické logo, které značku provází dodnes. Značka se vyvíjela dvěma směry: na jedné straně se zaměřila na vývoj profesionální obuvi s cílem, aby modely s logem Puma nosili nejslavnější sportovci, národní týmy a fotbalové kluby. Na druhou stranu společnost spolupracovala s mnoha módními domy a celebritami a navrhovala designové řady obuvi.

Boty Puma – ideální pro každého!

Jedním z nejoblíbenějších produktů značky Puma jsou dámské, pánské a dětské sneakery. Není to žádné překvapení. Značka se tak dokonale vrací ke svým sportovním začátkům. Které modely najdete ve 50 style? Mezi dámskými modely kralují tenisky Puma Carina, Karmen nebo Jada. Vyznačují se jednoduchým a nadčasovým designem, který je ideální pro vytvoření casual nebo streetového stylu. Lze je také kombinovat s vašimi oblíbenými šaty! Pokud nechcete přijít o svou oblíbenou obuv ani v zimě, poohlédněte se po dámských zimních sneakerech Puma – modely Skye Demi nebo Karmen Mid jsou přizpůsobeny méně příznivému počasí. I muži mají z čeho vybírat! Příznivci klasických sneakerů mohou zvolit model Puma St Runner, který se vyznačuje nadčasovou formou a univerzálním barevným provedením. Příznivci moderních řešení jistě ocení tenisky Puma Enzo s výraznými liniemi a sportovním charakterem. Značka nezapomíná na své kořeny a nabízí také mnoho modelů pro běžce. Stačí se podívat na juniorský model Wired Run a uvidíte, že kvalitní zpracování jde ruku v ruce s vynikajícím designem.

Nejen sneakery! Poznejte oblečení a doplňky Puma

Ačkoli největší popularitu značce přinesla obuv, specializuje se také na kvalitní oblečení a doplňky. Přichází s mnoha modely pro muže, ženy i děti, takže každý bez ohledu na věk a pohlaví může ocenit pohodlí a dokonalý look, který poskytují. Ve 50 style na vás čeká široká nabídka basic oblečení, jako jsou trička, teplákové kalhoty a legíny, které jsou ideálním zázemím každého šatníku. Každodenní stylizace, zejména v chladnějších dnech, se neobejde bez správného svrchního oblečení. Bundy a mikiny Puma jsou ideální volbou! V nabídce 50 style najdete modely v tlumených tmavých barvách, ale i v pastelových nebo vícebarevných provedeních. Nezapomeňte svůj streetwearový set doplnit odpovídajícími doplňky, jako je batoh nebo sportovní ledvinka a kšiltovka s výrazným logem Puma.

Pokud vás zajímá, kde najdete výrobky značky Puma za skvělé ceny, navštivte stránky 50style.cz a doplňte svůj šatník o boty, oblečení a doplňky, které hledáte.

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie