Zobrazit přihlášovací formulář

Léto za zahradě právě začíná

  • Publikováno:
Léto za zahradě právě začíná

Jestli máte alespoň malou zahrádku a nezbedné děti, není nic lepšího, než jim pobyt na zahradě zpestřit outdoorovou hračkou. Budou na čerstvém vzduchu, zabaví se a vy si v klidu vypijete kávu.

Čtyři základní pravidla, podle kterých vybrat správné hračky:

1. Bezpečné. Hledejte v technických parametrech nosnost a doporučený věk. Běžně se ale počítá s bezpečnostním násobkem, takže se nemusíte obávat, že z nábytku dítě rychle „vyroste“.

2. Kvalitní. Aby splňovaly přísné evropské normy. Je fajn, když se výrobky přímo v továrně podrobují interním i externím kontrolám jakosti a bezpečnosti. Pátrejte po certifikátech a označeních osvědčujících kvalitu.

3. Omyvatelné. Proto jsou pro děti (nejen) na zahradu vhodné plastové výrobky.

4. Barevně stálé. Dětem na barvě záleží. Pokud firma používá barevné granule s vysokou UV stabilitou a vysokou stálostí barev, určitě se o tom na svých stránkách právem pochlubí.

Domeček pro slepice

Pro milovníky zvířat


 

Nejlepší vajíčka jsou ta čerstvá! Autentický kurník pro 4–5 slepiček od Smoby. Do krásně barevného domečku s širokým bidýlkem a svodem na dešťovou vodu se bude dobře chodit nejenom slepičkám, ale i malým chovatelům pro čerstvá vajíčka. Cena 9 999 Kč

Traktůrek pro farmáře

 

Šlapací traktor Farmer XL modrý s volantem a přívěsným vozíkem má odklápěcí kryt motoru, klakson a jednoduše nastavitelné sedadlo podle velikosti dítěte. Vozík snadno odpojíte.

Délka traktoru bez vozíku je 80 cm a váha 6,3 kg. Cena 2 899 Kč

Domeček pro malé zahradníky

 

Má spoustu herních prvků a příslušenství, např. velký truhlík, mřížku na stěnu s květináči, krmítko, okap s konvičkou a další. Celkem 21 ks příslušenství. Rozměry: 128 x 135 x 132 cm.

Výška dveří od země 46,3 cm. Lze rozšířit o další komponenty, jako jsou kuchyňka, zvonek, plné dveře, piknikový stůl s lavicemi a další. Cena 9 899Kč

Nejlepší klouzání

K plastové skluzavce GM Smoby můžete připojit hadici s vodou a z obyčejné skluzavky tak udělat

tobogán. Délka skluzu je 150 cm. Celá skluzavka váží jen 6,5 kg a dá se rychle a snadno rozložit a uskladnit. Cena 2 249 Kč

Pohoupeme se spolu

Houpačku Pejsek využijete venku i uvnitř. Váží jen 3 kg, navíc má dvě ergonomická sedadla a jedno centrální, takže se na ní pohoupe jedno, dvě nebo tři děti. Cena 949 Kč

Pro malé kuchaře

Máte doma malého kuchtíka, který s vámi rád vaří a pomáhá vám v kuchyni?

Právě pro něj máme Zahradní gril s víkem. Součástí grilu je grilovací náčiní a potraviny pro přípravu pochoutek. Magický systém se zatahovacími plameny. Obsahuje 18 ks příslušenství.

 

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie