Zobrazit přihlášovací formulář

Audioknižní zásoby výhodně. Nepropásněte narozeninovou akci a ušetřete i více než 80 %

  • Publikováno:
Audioknižní zásoby výhodně. Nepropásněte narozeninovou akci a ušetřete i více než 80 %

archiv Audioteka CZ

Originální audioseriály vám zpříjemní úklid. Při vaření můžete zapracovat na svém rozvoji. A večer se při poslechu oblíbených příběhů zasníte, zasmějete nebo vydáte do světa dobrodružství. Vašim dětem zkrátí dlouhé chvíle a pomohou rozvíjet fantazii. Audioknihy jsou pro rodiče užitečným pomocníkem.
A nyní je pořídíte za skvělou cenu.

Audioteka je největší audioknižní platforma v Česku. Na našem trhu letos působí již 12 let a v rámci svých narozeninových oslav připravila pro posluchače narozeninovou akci, v níž nabídne od 10. do 12. října 2023 téměř 4 000 titulů napříč vydavateli za zvýhodněnou cenu 199 Kč za kus. Vybrané tituly pod značkou Audioteka budou za akční cenu dostupné ještě o den déle, tedy až do 13. října.

Samozřejmostí jsou tituly nejrůznějších žánrů - od nejoblíbenějších detektivek a thrillerů přes fantasy a sci-fi příběhy po audioknihy podporující osobní rozvoj. Nechybí ani spousta pohádek. Zastoupeny jsou také novinky. Vybírat můžete i z bohaté nabídky děl v takzvaně superprodukčním zpracování, které na náš trh uvedla právě Audioteka. Postará se o jedinečný posluchačský zážitek. Je totiž založeno na vyšperkovaném zvuku včetně působivých efektů, které skvěle dotváří kulisy příběhu. Většina takto zpracovaných děl vyniká i autorskou hudbou. Zásadní jsou ovšem herecké výkony. Co role, to skvělý interpret z řad předních českých i slovenských herců.

Z titulů, které jsou součástí narozeninové akce, patří k našim tipům komediální audioseriál pro celou rodinu, bohatý komplet pohádek a audiokniha o tom, proč svěřit potomkům více kontroly nad životem.

Tereza Nováková, David Semler: Holubník

 

archiv Audioteka CZ

Tři generace pod jednou střechou a osm členů rodiny Holubových, z nichž každý má svůj příběh, názory a pohled na život. Holubník, který u nich doma panuje, přiblíží nový stejnojmenný audioseriál z produkce Audioteky. Během deseti dílů se můžete těšit na filmovou premiéru v Lucerně, vězení, soud, rychlorande a spoustu známých písniček v neotřelé interpretaci! V hlavních rolích se představí Jiří Lábus, Taťjana Medvecká, Petr Jeništa, Petra Bučková, Denisa Barešová, ​​Kateřina Marie Fialová, Miloslav König a Alex Mojžíš.

Album pohádek – komplet 1

archiv Audioteka CZ

Více než 11 hodin příjemné zábavy čeká na vaše děti s albem plným pohádek, které jsou prověřené celými generacemi. Popelka, Stolečku, prostři se, Kocour v botách, Budulínek, Chytrý Jíra… To je jen několik příkladů krásných příběhů, které soubor obsahuje. Vyprávěné i dramatizované pohádky si spolu s dětmi vyslechnete v excelentní interpretaci legendárních herců a hereček, jako jsou Karel Höger, Václav Voska, Ladislav Pešek, Jan Werich, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, František Filipovský, Petr Haničinec, Josef Kemr, Eduard Cupák, Miloš Kirschner, Helena Štáchová, Viktor Preiss, Luděk Munzar, Jana Hlaváčová, Jaromír Hanzlík nebo Daniela Kolářová. Cena kompletu je 649 Kč. Pořídit jej na Audiotece během narozeninové akce od 10. do 12. října 2023 za 199 Kč se tak rozhodně vyplatí.

William Stixrud, Ned Johnson: Dítě na vlastní pohon

 

archiv Audioteka CZ

V součtu 60 let praxe s demotivovanými, úzkostnými a depresivními dětmi zúročili autoři literární předlohy této audioknihy k tomu, aby poskytli rodičům praktické rady, jak přestat být dětem šéfem, a místo   toho   se   stát   jejich   důvěryhodným   konzultantem  i  milující   oporou.  S empatií,  vlídností   a hlubokým pochopením pro vaše obavy vám autoři vysvětlí, že stejně jako u dospělých, i u dětí je podmínkou správného nastavení emočních a psychických procesů pocit kontroly. Dítě zkrátka potřebuje cítit, že svůj život může ovlivňovat. Při poslechu zjistíte, jak u svých dětí vybudovat silnou vnitřní motivaci a psychiku odolnou vůči stresu. Dozvíte se například, jak pomáhat dětem s poruchami učení, autistického spektra nebo ADHD, ale také jak si odnést to nejlepší ze světa digitálních her, a přitom nepodlehnout závislosti. Načetl Borek Kapitančik.

Pohodlný poslech v aplikaci

K poslechu použijte aplikaci Audioteka. Má mnoho užitečných funkcí. Patří k nim zrychlování zvuku, posouvání příběhu po časové ose nebo podpora Apple Car Play i Android Auto. Ovládat ji můžete přes hodinky Apple Watch nebo s pomocí Alexy. Než si titul pořídíte, můžete se v bezplatné ukázce sami přesvědčit, zda vám jeho zpracování vyhovuje. Více na audioteka.cz.

 

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie