Zobrazit přihlášovací formulář

Dámské kovbojské boty – 3 tipy, jak je nosit!

  • Publikováno:
Dámské kovbojské boty – 3 tipy, jak je nosit!

 

Kovbojské boty jsou nesmrtelně trendy kouskem. Dopřejte vašemu šatníku i vy nádech westernu a pořiďte si jeden pár těchto populárních bot, které rozhodně nemají místo jen ve filmech z divokého západu. Hledáte inspiraci, jak je nosit? Prozradíme vám to!

Jak nosit kovbojské boty?

Čekají ve vašem botníku na svou chvíli, nebo si teprve chcete první pár kovbojských bot pořídit? Ať už je to jakkoliv, rádi vám prozradíme, jak je nosit, aby plnily svůj účel – aby byly stylové, hodily se ke zbytku outfitu, a dodaly mu nádech odvahy a živočišnosti. Právě takové totiž kovbojské boty jsou!

Western look

Pokud toužíte po autentickém westernovém looku, můžete své kovbojské boty kombinovat s dalšími prvky ve westernovém stylu. Začít můžete těsnými džínami nebo džínovými šortkami, které budou boty zdůrazňovat. Navrch oblečte košili kovbojského střihu nebo tu s výšivkami. Aby byl váš outfit dokonalý, přidejte navrch kožený opasek s velkou kovovou sponou a kovbojský klobouk. Tento look je skvělý třeba tehdy, pokud vyrážíte na festival, koncerty nebo jinou příležitost, kde je pohodový outfit na místě.

Městský casual look

Pokud nejste fanoušky příliš výrazných westernových prvků, můžete své kovbojské boty začlenit do městského casual outfitu. Skvěle budou vypadat s džínami nebo midi sukní a jednoduchým tričkem. Přes to oblečte dlouhý kardigán nebo oversized denim bundu. Takto vykouzlíte pohodlný a stylový outfit, který je perfektní volbou na každodenní nošení.

Elegantní večerní vzhled

Ano, kovbojské boty mohou být součástí i elegantního outfitu. Zkombinovat je v takovém případě můžete i s maxi šaty. Mějte však na paměti, že kovbojské boty budou v tomto případě sloužit jako výrazný akcent. Skvělým doplňkem pak může být kovbojský opasek nebo menší kabelka ve stylu indiánského léta. Tento kontrastní styl je ideální vynosit na  méně formální večeři nebo jinou společenskou akci, kde není dán jiný dress code.

Nezapomeňte, že to, jak nakonec zkombinujete právě tyhle boty, záleží především na vašem vkusu. Sáhnete-li ale po méně výrazných a zdobených, využít je můžete opravdu bohatě. Kvalitní kovbojské boty vám navíc mohou sloužit mnoho let, takže stojí za to investovat do páru, který vám padne a bude vám pohodlný. Kovbojské dámské boty jsou vynikajícím způsobem, jak do svého outfitu přidat něco neotřelého a výrazného. Buďte kreativní a vyzkoušejte některý ze způsobů, jak kovbojské boty vynosit. 

Kde shánět westernové boty?

Zamilovali jste se do představy, že i vy vlastníte pár těchto trendy bot? Prozradíme vám, kde kovbojské boty shánět. Porozhlédněte se po široké nabídce internetového obchodu i kamenných prodejen řetězce CCC. Právě tam totiž narazíte nejen na kovbojské boty, ale i řadu praktických a stylových doplňků, které si bezesporu oblíbíte! Obuv, čepice, kabelky i opasky? Právě v CCC budete správně! Čím si uděláte radost tentokrát? 

 

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie