Zobrazit přihlášovací formulář

Karl Lagerfeld: Originální design a vysoká kvalita

  • Publikováno:
Karl Lagerfeld: Originální design a vysoká kvalita

Tmavé sluneční brýle, kočka a bílý culík. Přesně těmito třemi prvky by se dala charakterizovat módní značka Karl Lagerfeld! V historii tohoto módního velikána je toho ale mnohem víc. A mnohem víc je toho i v jeho budoucnosti. Patří mezi nejuznávanější módní domy, a to zejména díky kreativitě, kterou promítá do všech svých produktů!

Choupette pro všechny!

Múza, ikona a zřejmě nejslavnější kočka světa. To by se dalo říct o Choupette, kočce Karla Lagerfelda. Kromě Karlovi podobizny tak můžete vidět na celé řadě oblečení a doplňků právě ji. I po jeho smrti si drží svou hvězdnou úroveň - letos byla například pozvána na největší módní událost světa Met Gala a na instagramu (@choupetteofficiel) ji sledují statisíce lidí! Najdete ji na tričkách, mikinách, taškách a dalších produktech - zkrátka a dobře, Choupette je ikonou a ve vašem šatníku by rozhodně neměla chybět!

Karl Lagerfeld na MODIVO vám ale nepřináší pouze kočičí motivy! Tady se totiž do této značky obléknete od hlavy až k patě. Míněno doslovně! Pohodlné a originální spodní prádlo, nádherné plavky, ve kterých budete hvězda, trička, košile, mikiny, kardigany, bundy, to všechno může mít prakticky okamžitě místo ve vaší skříni! A nezapomeňte na doplňky - boty, pásky, kabelky a přídavné popruhy na ně, které najdete na https://modivo.cz/c/damske/tasky-a-kabelky/doplnky-ke-kabelkam - různé styly, které nejen uspokojí potřeby každé z vás. A víte co je na této značce to nejlepší? S ní nenásledujte módní trendy - s Karl Lagerfeld je diktujete!

Podzimní inspirace z pera Karla Lagerfelda

Podzim je úžasné roční období a otevírá zcela nové módní brány. Z šatních skříní se zpět do hry vrací svetry, mikiny a kabáty. A samozřejmě také pořádné boty, ve kterých vám nebude zima, zahřejí a nepustí k vám ani kapku deště! Takové oblečení a doplňky, ve kterých se můžete procházet po mokrých cestičkách zapadaných barevným listím, nejlépe s horkým čajem (případně svařákem) v ruce. Kožené polokozačky Karl Lagerfeld vytvoří dokonalou dvojici s koženými šaty nebo sukněmi. Ty doplňte o stylový károvaný kabát nebo jakýkoli kabát s pořádně výraznou podzimní barvou. Dokonale vás zahřejí také úpletové šaty nebo trendy pončo. 

Naprostým must have tohoto podzimu budou jednoznačně rukavice. A v nich Karl Lagerfeld prostě válí! Nesmírně elegantní modely, které zavání trochou punku na své ruce prostě potřebujete! Ať už dáte přednost jednodušším modelům s řetízky, nebo si rovnou navléknete Karla a Choupette, rozhodně budete platit za módní ikonu. Tento doplněk je totiž neskutečně trendy! Slaďte s nimi svou minikabelku a (pokud to zima dovolí), svírejte ji pěkně v ruce. No a pokud to zima nedovolí, pořiďte si na ni klidně několik originálních popruhů, které můžete dokonce kombinovat! Různé popruhy na kabelky dokážou udělat stylový doplněk i z té nejobyčejnější tašky. 

Tak nezapomeňte - tmavé sluneční brýle, kočka a bílý culík. To je jistota, jak být kreativně trendy nejen na podzim! 

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie